TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A 13600 - Adhat Vonal indulásával végre Magyarországon is széles körben elérhetővé válik a telefonos adományozás lehetősége.

Civil Mikulás Nagy-Britanniában

3611
Ötvenfontos - 15 ezer forintos - bankjegyeket és egy levelet dugdosott a vevők kosaraiba egy férfi egy boltban jótékonyságból Nagy-Britanniában.

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...

Magyar koncepció teremtheti meg a 21. századi kisvárost

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete téli egyetemet tart Kőszegen neves külföldi előadók részvételével. ...

Több, mint félmillió forint adomány

3581
Segélyszervetezet, hetilap és blog közös adománygyűjtő akciója az Opera mellett. A cél a rászoruló családok a karácsonyának szebbé tétele.

Az Axel Springer társadalmi felelősségvállalása

3530
A cégcsoport társadalmi felelősségének érzi a gyermekek és a rászorulók megsegítését.

Csepp alakú díszek jelképezik az adományokat

3389
Cseppnyi szeretetet jelképező díszt rakott fel a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyfájára Bölcskei Gusztáv református püspök és Wolf Kati.

Amway-adomány a Magyar Vöröskeresztnek

3176
Az Amway Hungária több mint 3.300.000 forint értékben küldött adományt a Magyar Vöröskeresztnek. Az adományt olyan Amway termékekből állította össze, amelyeknek hasznát veszik a háztartásokban.

CSR-program a munkavállalók bevonásával

2928
A DHL Supply Chain jóvoltából Snoezelen-ingerszobával, két új játszótérrel és LCD TV-kel gazdagodott a Girincsi Gyógypedagógiai Intézet.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése