TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A 13600 - Adhat Vonal indulásával végre Magyarországon is széles körben elérhetővé válik a telefonos adományozás lehetősége.

Civil Mikulás Nagy-Britanniában

3611
Ötvenfontos - 15 ezer forintos - bankjegyeket és egy levelet dugdosott a vevők kosaraiba egy férfi egy boltban jótékonyságból Nagy-Britanniában.

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

Csökkennek a közigazgatás adminisztratív terhei

Az Integrált Jogalkotási Rendszer bevezetésével az állampolgárok és vállalkozások is jobb szolgáltatást ...

Több, mint félmillió forint adomány

3581
Segélyszervetezet, hetilap és blog közös adománygyűjtő akciója az Opera mellett. A cél a rászoruló családok a karácsonyának szebbé tétele.

Az Axel Springer társadalmi felelősségvállalása

3530
A cégcsoport társadalmi felelősségének érzi a gyermekek és a rászorulók megsegítését.

Csepp alakú díszek jelképezik az adományokat

3389
Cseppnyi szeretetet jelképező díszt rakott fel a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyfájára Bölcskei Gusztáv református püspök és Wolf Kati.

Amway-adomány a Magyar Vöröskeresztnek

3176
Az Amway Hungária több mint 3.300.000 forint értékben küldött adományt a Magyar Vöröskeresztnek. Az adományt olyan Amway termékekből állította össze, amelyeknek hasznát veszik a háztartásokban.

CSR-program a munkavállalók bevonásával

2928
A DHL Supply Chain jóvoltából Snoezelen-ingerszobával, két új játszótérrel és LCD TV-kel gazdagodott a Girincsi Gyógypedagógiai Intézet.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése