TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A gyantázásra specializálódott nemzetközi Wax In The City franchise-hálózat magyar bevezetésének kommunikációjáért a SAKKOM Interaktív felel.

Lakatos Márk már önálló márka

7313
Profi márkaépítésnek lehettünk szemtanúi az elmúlt években, aminek befejező aktusaként a divatguru nevével fémjelzett üzlet nyílt.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

A Philips csoport hamburgi székháza: építészeti különlegesség Hörmann ajtókkal!

A Philips csoport hamburgi központja új mércéket állít az irodakialakítás területén. ...

Budán is lesz egy Gozsdu?

7191
Végre kiderült, mi lesz a pár éve bizonytalan sorsú Új Udvar sorsa. Ha az ingatlanfejlesztő megvalósítja terveit, a gasztró és szórakoztató központ egy budai belváros alapja lehet.

Márka boom az Arena Plazában

7063
Teljes átalakulás várható őszig a budapesti bevásárlóközpontban.
Szenzációsan felépített márka, amely pár év alatt a semmiből odáig jutott, hogy George Clooney filmet szinte már nem is vállal, csak Nespresso reklámban játszik.

Új Praktiker nyílt

5785
1000 négyzetméteres üzletegységet nyitott a Praktiker Komáromban mintegy 50 milliós beruházás keretében.

Megnyílt a Praktiker 20. üzletegysége

5751
Sátoraljaújhelyen megnyitotta kapuit a Praktiker első magyarországi kisáruháza. Három héten belül már Komáromban is ott lesznek.

Új üzletek az Arenában

5736
Új boltokkal, megszépült karácsonyi dekorációval és egy közel 1200 nm-es korcsolyapályával nyitotta a karácsonyi szezont az Arena Plaza.

Új Praktiker áruház

5591
A Praktiker első alkalommal fog megnyitni kis alapterületű barkácsáruházat Magyarországon.

Új üzletet nyitott a Nike

4932
A „Game on World” kampány részeként Magyarország legkiemelkedőbb sportolóival és üzleti partnereivel ünnepelte együtt a Nike legújabb márkaboltjának megnyitását.
A kávézó belső terének kialakítására két népszerű Starbucks-stílus, az artisan és a heritage keverése jellemző.

Új dm Debrecenben

4616
A dm drogérialánc megnyitotta új üzletét Debrecenben. A nyitás alkalmából három napon át akciókkal és kedvezménnyel várják a vásárlókat.

Ajándékok a The Body Shop üzletnyitására

4488
A The Body Shop második üzletének megnyitása alkalmából ajándékkal kedveskedett a boltba látogatóknak. Az első száz vásárló ajándékcsomagot kapott.

Új dm üzlet nyílt Pilisvörösváron

4368
Az új üzletben a nyitás alkalmából három napon át 5X ponttal és 15% végösszegi kedvezménnyel várják a vásárlókat.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése