TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A gyantázásra specializálódott nemzetközi Wax In The City franchise-hálózat magyar bevezetésének kommunikációjáért a SAKKOM Interaktív felel.

Lakatos Márk már önálló márka

7313
Profi márkaépítésnek lehettünk szemtanúi az elmúlt években, aminek befejező aktusaként a divatguru nevével fémjelzett üzlet nyílt.

10 teljesíthető újévi fogadalom egy egészségesebb és boldogabb 2019-ért

Kelemen Zsófia, sport lifestyle blogger, szülés utáni regeneráció specialista szerint ezekkel ...

Árgaranciával indul az új budapesti taxi

Nemcsak az applikációban becsült árat garantálja a Taxim, de azt is, hogy egyenruhás sofőrjei ...

Budán is lesz egy Gozsdu?

7191
Végre kiderült, mi lesz a pár éve bizonytalan sorsú Új Udvar sorsa. Ha az ingatlanfejlesztő megvalósítja terveit, a gasztró és szórakoztató központ egy budai belváros alapja lehet.

Márka boom az Arena Plazában

7063
Teljes átalakulás várható őszig a budapesti bevásárlóközpontban.
Szenzációsan felépített márka, amely pár év alatt a semmiből odáig jutott, hogy George Clooney filmet szinte már nem is vállal, csak Nespresso reklámban játszik.

Új Praktiker nyílt

5785
1000 négyzetméteres üzletegységet nyitott a Praktiker Komáromban mintegy 50 milliós beruházás keretében.

Megnyílt a Praktiker 20. üzletegysége

5751
Sátoraljaújhelyen megnyitotta kapuit a Praktiker első magyarországi kisáruháza. Három héten belül már Komáromban is ott lesznek.

Új üzletek az Arenában

5736
Új boltokkal, megszépült karácsonyi dekorációval és egy közel 1200 nm-es korcsolyapályával nyitotta a karácsonyi szezont az Arena Plaza.

Új Praktiker áruház

5591
A Praktiker első alkalommal fog megnyitni kis alapterületű barkácsáruházat Magyarországon.

Új üzletet nyitott a Nike

4932
A „Game on World” kampány részeként Magyarország legkiemelkedőbb sportolóival és üzleti partnereivel ünnepelte együtt a Nike legújabb márkaboltjának megnyitását.
A kávézó belső terének kialakítására két népszerű Starbucks-stílus, az artisan és a heritage keverése jellemző.

Új dm Debrecenben

4616
A dm drogérialánc megnyitotta új üzletét Debrecenben. A nyitás alkalmából három napon át akciókkal és kedvezménnyel várják a vásárlókat.

Ajándékok a The Body Shop üzletnyitására

4488
A The Body Shop második üzletének megnyitása alkalmából ajándékkal kedveskedett a boltba látogatóknak. Az első száz vásárló ajándékcsomagot kapott.

Új dm üzlet nyílt Pilisvörösváron

4368
Az új üzletben a nyitás alkalmából három napon át 5X ponttal és 15% végösszegi kedvezménnyel várják a vásárlókat.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése