TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Gartner legfrissebb felmérése szerint a Xerox ügyfelei részesülnek az egyik legjobb kiszolgálásban.

Bankot Jövedelemhez

5819
Forint tízezreket lehet megtakarítani a banki költségeken az optimális számlacsomag kiválasztásával.

Már az Air France beszállókártyái is elérhetőek a Messengeren

A francia légitársaság új szolgáltatásával az utasok beszállókártyájukhoz a Facebook Messenger ...

Superbrands-díjas a Mall.hu 2017-ben is

Magyarország egyik legnagyobb e-bevásárlóközpontja idén is bekerült a Superbrands-díjasok közé. ...
Várakozáson felül teljesít az érzelemfelismerő szoftver a Telenor ügyfélszolgálatán.
Idén harmadjára adták át a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat. A szervező ClientFirst a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálás mellett e-mail-en keresztül is vizsgálta az ügyfélkezelést.
A közösségi média térnyerése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk a vevői érték meghatározásának módját, ami az ügyfélkapcsolati stratégiákat is átalakíthatja.
A várakozási idő előzetes bemondásával jelentősen csökkenthető a call centerbe betelefonáló ügyfelek frusztrációja, de ha a közölt időtartam hosszabb, mint 5 perc, akkor nagy valószínűséggel elveszítjük az ügyfelet.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése