TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megismétli nagy sikerű jótékonysági akcióját a Fény Utcai Piac, amivel ismét a Gyermekétkeztetési Alapítványnak gyűjt élelmiszert, ruhát, játékot.

A Fény Utcai Piac november 19. és december 13. között újra jótékonysági akciót szervez. Ahogy előző évben, most is adományokat, tartós élelmiszereket, játékokat és ruhákat várnak a Piac területén elhelyezett dobozokba. A Piac pedig friss gyümölcsöt és zöldséget küld majd a rászorulóknak.

 

„Nagyon fontos számunkra, hogy példát mutatva mi is segíthessünk a nélkülözőknek. Sokan megfordulnak nálunk nap mint nap, így bízunk benne, hogy közös erővel sok családnak varázsolhatjuk szebbé az ünnepeket” - mondja Kiss Ferenc, a Fény Utcai Piac ügyvezető igazgatója. A Gyermekétkeztetési Alapítvány az összegyűjtött adományokat december 13-án szállítja el, és osztja szét az országban.

Tavaly 331 db 200 literes zsáknyi felajánlás jött össze!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése