TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vadonatúj klip készült az Álomutazó egyik legnagyobb slágeréhez, a„Hekkeld meg a sulit” című dalhoz, amit a darabban Vigyor, azaz Ábel Anita énekel az Álomutazó főhősével, Tomival.

„Tavaly akkora volt az érdeklődés, olyan sok pozitív visszajelzést kaptunk és sokan jelezték, hogy sajnos lemaradtak róla, hogy úgy döntöttünk, idén újra műsorra tűzzük ezt az előadást” – jelentette be Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője. „És mi is mutathatná legjobban, hogy mennyire várja a közönségünk a mesemusicalt, hogy december utolsó előtti hétvégéjén – 22-én és 23-án – három teltháznyi előadásunk már el van adva és a folyamatos érdeklődést látva ma megnyitottunk még egy előadást” – tette hozzá a producer, aki elmondta, hogy az ünnepek előtt összesen 6 előadást terveznek. A darabot, ahogy tavaly is, a BOK (volt SYMA) csarnokban láthatja majd a közönség, és amint a producer elmondta, ősszel már a Minimaxon követhetik az Álomutazó történéseit és hamarosan debütál az Andrássy Élményközpontban a Minimax szülinapi szoba Pici Cica és Maci Kutya főszereplésével.

Új klip készült Szabó Győző rendezésében
A dalfilm érdekessége, hogy nem más rendezte, mint az Álomutazó Bárány szerepét játszó Szabó Győző, akinek ez volt az első ilyen jellegű munkája. „A koncepció lényege tulajdonképpen ennek a számnak a lényege: „dobd el az agyad, rossznak lenni mindig jó” és az, ami a darabban is történik, hogy egy adott ponton, kiborítva a tanárnőt, a gyerekeké lesz egy kis időre az iskola” – foglalja össze röviden a klip történetét Szabó Győző, aki bevallotta, hogy nagyon szeret gyerekekkel dolgozni. Ahogy fogalmazott, „szeretem a gyerekeket és ők is szeretnek engem, így aztán nem volt nehéz rávenni őket, hogy dobják el az agyukat.”

Klip-mozgalom
A szervezők most arra bíztatnak más gyerekeket, iskolai osztályokat, hogy ők is „dobják el az agyukat” és készítsék el saját klipbetétjüket. A legjobbakból egy „közösségi klip” készül és természetesen a beválogatott klip szereplői meghívást kapnak az Álomutazó idei előadásainak valamelyikére.

 

Aranylemez
Kétségtelen, hogy az Álomutazót a kiváló színészek, a remek rendezés, a lenyűgöző látványvilág és a tanulságos történet mellett a Rakonczai Viktornak és Orbán Tamásnak köszönhető kiváló dalok tették feledhetetlenné. És míg a darab a csarnok falai között 2017-ben csak 13-szor volt látható, a dalok tovább éltek, gyerekek tízezreinek váltak kedvenceivé és természetesen CD formában is terjedt, olyannyira, hogy az Álomutazó hanghordozója aranylemez lett. „Köszönet ebben a Magneoton szeretetteljes hozzáállásának” – mondta Illés Gabriella.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése