TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Változások a Music FM-nél

8332
Változásokat jelentett be a fiatal-felnőtt lakosság kedvelt csatornája, a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz már hallható a rádióban. Őt Juhász Bálint váltja, aki a Class Fm-től igazolt át.

Pintér Adrienn, azaz Ada, akit korábban a tévé képernyőjéről ismert meg a nagyközönség, tavaly májustól erősítette a Music Fm csapatát, most azonban külföldre költözik, az ő helyébe lép be a mikrofon mögé Juhász Bálint (lenti képen).

Az ajkai születésű rádiós 16 évesen indította el a helyi Best Rádiót, elsőként tudósított az ajkai vörösiszap-katasztrófáról. Dolgozott a Petőfi Rádióban és a Petőfi TV-ben és 2016-tól a Class FM online kereskedelmi rádió munkatársa volt egészen mostanáig.

 

Bella Gabriella is vált, de nem rádiót
Gabi szeptember 1-jén volt utoljára az Önindítóban. "Nagyon fog hiányozni a profizmusa és a hangja, de anyaként emberibb időben fog dolgozni, ami a kisfia miatt számára megfizethetetlen” – mondta a Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója, hozzátéve, hogy időnként azonban felbukkan majd, fog helyettesíteni a jövőben.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése