TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az anyukám a CIB Bankban dolgozik és számítógépen „izéli az izéket”, hogy segíthessen a néniknek és bácsiknak házhoz jutni – hangzik el a cég legújabb munkaerő-toborzó videójában.

„Izgalmas látni, hogy a kicsik hogyan gondolkoznak arról, hogy mivel töltik a szüleik a hétköznapokat, és hogy mit látnak a bankok világából. Ez a videó az ő nyelvükön fogalmazza meg, hogy miért jó nálunk dolgozni – fogalmazott Szinai Ádám, a CIB Bank marketing- és PR vezetője.

 

Hozzátette: „Nálunk egy barátságos, szerethető, ugyanakkor inspiratív munkahely várja munkatársainkat nap, mint nap, ahol szakértői csapatunk igazi közösségként működik együtt a célok elérésében.”

 

A most közzétett videó egy sorozat első része, amit nemsokára újabb, különböző munkavállalói célcsoportokra optimalizált, így stílusában is eltérő kisfilmek és egyéb tartalmak követnek.

 

A videót az UNIOMEDIA készítette el, és a CIB Bank Facebook oldalán érhető el.

 

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése