TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az 52. NFL nagydöntő halftime show-jához nemcsak fedetlen keblekre, de előadó társra sem volt szüksége Timberlake-nek, aki Prince-i magasságokba emelkedett a -16 Celsius-fokos minneapolisi estén.

A minneapolisi születésű Prince-re is megemlékezett az idei félidei show sztárja, aki énekelt, táncolt, zongorázott és fél szavakkal vezényelte a US Bank Stadium 66 ezres közönségét.

Michael Jackson 1993-as előadása mérföldkő volt a sporteseménybe ágyazott koncertek sorában. Korábban egyetemi zenekarok parádéja szórakoztatta csak a nagyérdeműt, majd feltűnt a New Kids on the Block és Gloria Estefan, de csak statisztáltak. Aztán a pop királya fenekestül felforgatta a szünet forgatókönyvét, és minden idők egyik legnézettebb és a hirdetői szemmel legdrágább műsorsávjává tette a focisták pihenőjét.

Azóta az ideiglenes színpadon megfordult már a The Rolling Stones, Diana Ross, Phil Collins, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Stevie Wonder, Beyonce, Sting, Aerosmith, Madonna és a U2 is. De a most megidézett, tavaly elhunyt Prince is volt főszereplője a pop up koncertnek a 2007-es döntő szünetében. Lady Gaga tavalyi előadását 117.5 millióan nézték élő adásban, vagyis a meghívó erre a színpadra ma már csak a legnagyobbaknak jár.

 

A nézőszám és a névsor tükrében kifejezetten szó, ha valaki duplázhat, és ez eddig Beyoncén kívül csak Timberlake-nek sikerült. Csakhogy JT 2001-ben, szólókarrierje előtt már az 'N Sync tagjaként is állt ezen a színpadon. Mondhatnánk, hogy Timberlake ettől olyan jó ebben a szerepkörben, de a valóság az, hogy napjaink egyik legprofibb és legsokoldalúbb előadójáról van szó, aki ezúttal is lehengerelte a közönséget. Műsorában volt lírai rész több tízezernyi világító mobillal, a tánckarral egy ütemre ugráló rajongókkal, a hagyományokhoz hű marching band és fantasztikus látvány. Azonban nem lézer show-ra vagy hatalmas statisztériára kell gondolni. Egyszerű eszközökkel, színekkel és tükrökkel operált a rendező, de szerepet kapott egy feldönthetetlen mikrofonállvány is, amellyel Timberlake emlékezetesebbet alakított, mint Jackson melltartójával.

A mérkőzést egyébként a Philadelphia Eagels nyerte 41:33-ra a New England Patriots ellen.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése