TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A nagy sikert aratott “David Bowie: Heroes” projekt után, a GAS újabb nagy dobása: ezúttal egy rocklegenda, Kurt Cobain előtt tiszteleg sajátos módon. A Nirvana frontembere egyedi stílusának köszönhetően hamar bevéste nevét a rocktörténelembe, emberek millióinak meghatározva fiatalságát.

Kurt Cobain születésének 50. évfordulója alkalmából Michael Lavine fotós képeivel és a GAS Jeans támogatásával szervezett kiállítást az ONO Arte Contemporanea művészeti galéria Bolognában: “Kurt Cobain 50: grunge in photos by Michael Lavine” néven. Ezen képek újraértelmezéséből született a GAS Jeans legújabb, limitált kiadású kollekciója, melyet a Nirvana és a fotós között kialakult szoros baráti kapcsolat ihletett.

 


Pulóverek és pólók készültek ezekkel az egyedi fotókkal, melyek korlátozott darabszámban elérhetőek lesznek hamarosan a GAS Jeans kijelölt üzleteiben.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése