TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A nagy sikert aratott “David Bowie: Heroes” projekt után, a GAS újabb nagy dobása: ezúttal egy rocklegenda, Kurt Cobain előtt tiszteleg sajátos módon. A Nirvana frontembere egyedi stílusának köszönhetően hamar bevéste nevét a rocktörténelembe, emberek millióinak meghatározva fiatalságát.

Kurt Cobain születésének 50. évfordulója alkalmából Michael Lavine fotós képeivel és a GAS Jeans támogatásával szervezett kiállítást az ONO Arte Contemporanea művészeti galéria Bolognában: “Kurt Cobain 50: grunge in photos by Michael Lavine” néven. Ezen képek újraértelmezéséből született a GAS Jeans legújabb, limitált kiadású kollekciója, melyet a Nirvana és a fotós között kialakult szoros baráti kapcsolat ihletett.

 


Pulóverek és pólók készültek ezekkel az egyedi fotókkal, melyek korlátozott darabszámban elérhetőek lesznek hamarosan a GAS Jeans kijelölt üzleteiben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése