TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A farmer örök, a GAS mégis szezonról-szezonra bizonyítja, hogy megújítható.

Az Ankertben megtartott 2018 tavaszi-nyári bemutató télikabátos közönsége örömmel látta, hogy vidám lesz a tavasz az olasz márkánál...

A csillagok nappal is ragyogni fognak a pálmafák fölött – nadrágra vasalva, ingre varrva; a bő halásznadrágok bokát, a szakadások a farmereken térdet és combot villantanak. Idén sem lesz mit takargatni.

Nemcsak azért, mert barnák leszünk, de azért sem, mert a stretch anyagú nadrágok kiadják a jó formákat.

Sárga, lila, pink – férfiak és nők egyaránt színezhetik majd, de aki ragaszkodik a farmer kékhez, az is talál magának virághímzésest vagy emblémásat.

A kilencvenes évek steppelt kabátjai és a nyolcvanas évek pólómintái mellett a helyszín berendezése is arra emlékeztetett, hogy a retró korszaknak még nem lehet vége…

Ismét profi eseményt rendezett a hazai forgalmazó gárdája.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése