TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az ország leginkább elismert üzleti márkái közé sorolta a Pátria Nyomda Zrt.-t a Magyar Brands döntőbizottsága. A döntés indoklásában a zsűri többek között értékelte a cég megbízhatóságát, tradícióit és piaci jelenlétének általános jó megítélését, az utolsó 3 év gazdasági teljesítményét. A 8. éve átadott elismeréseket egy sokszereplős döntőbizottság többfordulós szűrés után választja ki.

Az elbírálás szempontjai között szerepel, hogy az adott márkát a szakértők és az ügyfelek, vásárlók mennyire érzik magyarnak, mennyire kötődik az életükhöz, milyen a hírneve, márkaépítési gyakorlata. Vizsgálták, hogy a márka hány éve van jelen a hazai piacon, és ismert, elismert-e a határainkon túl is. Mindezek figyelembevételével a Pátria a „Kiváló Üzleti Márka” elismerést kapta.

 

Megtiszteltetést jelent számunkra, hogy ebben az évben is bekerültünk a hazai üzleti top márkák közé. A MagyarBrands, illetve az idén elnyert további rangos díjak – Best Print, Business Superbrands, Az Év Zöld Nyomdája – elismerik a munkánkat és megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk – nyilatkozta a díj kapcsán Orgován Katalin, Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése