TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Mall.hu az elmúlt évek hagyományait követve az idei karácsony alkalmából is minél több nehéz körülmények között élő gyermek és család, illetve rászoruló számára szeretne örömet szerezni. Az eddigi esztendőkhöz képest azonban még jobban kibővíti a karácsonyi ajándékokhoz jutók körét, és jótékonysági akciójába a vásárlóit is bevonja.

A Mall.hu jóvoltából az elmúlt évek során a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és több közintézmény (pl. kórházak és óvodák) által támogatottak körének sikerült tárgyi adományok formájában örömet okozni. A karácsonyi jótékonysági programját a Mall.hu természetesen idén is folytatja, azonban a támogatottak körét kibővítette, a lebonyolítás módját pedig egy lényeges ponton megváltoztatta.

 

A 2017-es karácsonyi időszakban támogatott szervezetek között tehát már nem csupán egy, hanem három szervezetet, az Angyalvár Alapítványt, a Dévai Szent Ferenc Alapítványt és az Oltalom Karitatív Egyesületet találhatjuk. A Mall.hu mindegyikük számára egységesen felajánl 1-1 Samsung LED TV-t, illetve 1-1 ajándékcsomagot is eljuttat hozzájuk, amelyben különféle játékok, háztartási cikkek és ruhaneműk is egyaránt megtalálhatóak.

 

 

„Az egységes ajándékokon felül szeretnénk felajánlani egy fődíj-csomagot is, amely egy mosógépből, egy kondenzációs szárítógépből, egy vasalóból, egy takarítógépből és egy mikrohullámú sütőből áll. Az előzetes egyeztetések során ugyanis kiderült, hogy a szóban forgó szervezetek egy ilyen háztartási csomagnak nagyon nagy hasznát tudják venni. A fődíj odaítéléséről pedig ezúttal nem mi, hanem a Mall.hu vásárlói dönthetnek, méghozzá a következőképpen: a támogatott szervezetek mindegyikéről készítettünk egy-egy rövid videót, amiben bemutatjuk az adott szervezetet és az általa végzett tevékenységet. A fődíjat az a szervezet kapja, akinek tevékenységével és céljaival a Mall.hu sok tízezres aktív vásárlói közössége a leginkább szimpatizál, vagyis akinek a videója a legtöbb like-ot kapja a Facebook-oldalunkon” – emelte ki Rédey Iván, a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. ügyvezetője.

 

A szavazás december 13-án (szerdán) kezdődik és december 21-én (csütörtökön) éjfélkor zárul.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése