TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Will Smith lesz a Volt egyszer egy bolygó című sorozat házigazdája. A Darren Aronofsky által készített műsor újradefiniálja a tudományos és természetfilmek műfaját: egy látványos, 45 országon, 6 kontinensen és a világűrön átívelő utazásra invitálja a nézőket.

Az Oscar-jelölt Darren Aronofsky, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Fekete hattyú, a Noé vagy a Rekviem egy álomért, ezúttal egy tízrészes sorozattal állt elő, melyben izgalmas kalandra hívja a nézőket. A Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock) című műsorban Will Smith segítségével nagyszabású utazásra indulhatunk a bolygón és a világűrben egyaránt, hogy megismerjük Földünk rendkívüli történetét.

 

A sorozat bemutatja, miért és miként vált bolygónk élettel telivé a nagyrészt ismeretlen és rideg kozmikus térben. Smith mellett a műsorhoz ismert űrhajósokat is felkértek, hogy egészen egyedi szemszögből meséljék el a Föld különleges történetét. Az asztronauták nem mindennapi rálátással rendelkeznek bolygónkra, és a sorozatban személyes élményeikről is beszámolnak, például arról, hogy milyen Földünk a világűrből nézve. A műsor készítésében közreműködött többek között Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott és Peggy Whitson. A sorozatban drámai és inspiráló képsorokon keresztül ismerhetjük meg bolygónk múltját, jelenét és jövőjét.

 

 

Darren Aronofsky és alkotótársa, a díjnyertes producer, Jane Root is nagyon örült, hogy a neves színész, Will Smith csatlakozott a sorozat stábjához. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Will Smith kísér majd el minket erre az utazásra. Az ő karizmája, intelligenciája és alázata nagyban segíti majd a nézők bevonódását ebbe az egyedi narratívába, amelynek középpontjában azok a hihetetlen csodák állnak, melyek lehetővé tették az élet kialakulását itt a Földön” – nyilatkozta Aronofsky. A Volt egyszer egy bolygó 2018 tavaszán debütál a National Geographic csatornán a világ 172 országában, köztük hazánkban is.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése