TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Climate Reality Project európai idő szerint december 5-én tartja hagyományos globális internetes közvetítését 24 Hours of Reality címmel, melynek középpontjában a klímaváltozás áll.

A klímamozgalom fontos mérföldkőhöz érkezett. A 2016-ban életbelépett Párizsi klímavédelmi egyezmény óriási lehetőség arra, hogy leküzdjük korunk egyik legégetőbb globális kihívását, a klímaváltozást. Azonban továbbra is kérdéses, hogy a klímaegyezmény önkéntes vállalásait hogyan teljesítik az egyes nemzetek, és milyen további vállalásokra hajlandók a globális felmelegedés legfeljebb 2 Celsius-fok, de lehetőség szerint 1,5 Celsius-fok alatt tartására.

 

 

Az Al Gore (korábbi alelnök, Egyesült Államok) által alapított nemzetközi civil szervezet, a Climate Reality Project célja, hogy felgyorsítsa a pozitív folyamatokat a társadalom széles rétegeinek elérése révén.

 

December 5-én a közvetítés körbejárja földünket. Az izgalmas interaktív program meghívott vendégei között olyan nevek találhatók, mint Belinda Carlise, Sheryl Crow, Jean-Michel Jarre, Annie Lennox, The Killers. Természetesen a civil szféra, a nemzetközi szervezetek képviselői továbbá politikusok is részt vesznek az egész napos programban. További részletek a www.24hoursofreality.org oldalon érhetők el.

 

A december 5-én nulla órakor kezdődő angol nyelvű közvetítés hazai médiapartnere az ECOLIFE magazin, a közvetítés a www.facebook.com/ecolifemagazin/ követhető figyelemmel.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése