TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Climate Reality Project európai idő szerint december 5-én tartja hagyományos globális internetes közvetítését 24 Hours of Reality címmel, melynek középpontjában a klímaváltozás áll.

A klímamozgalom fontos mérföldkőhöz érkezett. A 2016-ban életbelépett Párizsi klímavédelmi egyezmény óriási lehetőség arra, hogy leküzdjük korunk egyik legégetőbb globális kihívását, a klímaváltozást. Azonban továbbra is kérdéses, hogy a klímaegyezmény önkéntes vállalásait hogyan teljesítik az egyes nemzetek, és milyen további vállalásokra hajlandók a globális felmelegedés legfeljebb 2 Celsius-fok, de lehetőség szerint 1,5 Celsius-fok alatt tartására.

 

 

Az Al Gore (korábbi alelnök, Egyesült Államok) által alapított nemzetközi civil szervezet, a Climate Reality Project célja, hogy felgyorsítsa a pozitív folyamatokat a társadalom széles rétegeinek elérése révén.

 

December 5-én a közvetítés körbejárja földünket. Az izgalmas interaktív program meghívott vendégei között olyan nevek találhatók, mint Belinda Carlise, Sheryl Crow, Jean-Michel Jarre, Annie Lennox, The Killers. Természetesen a civil szféra, a nemzetközi szervezetek képviselői továbbá politikusok is részt vesznek az egész napos programban. További részletek a www.24hoursofreality.org oldalon érhetők el.

 

A december 5-én nulla órakor kezdődő angol nyelvű közvetítés hazai médiapartnere az ECOLIFE magazin, a közvetítés a www.facebook.com/ecolifemagazin/ követhető figyelemmel.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése