TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2017. november 16-án a budapesti Aquaworld Élményfürdő is csatlakozott a hazai, 5 csillagos fürdők táborához. A 2014-ben létrehozott nemzeti tanúsító védjegyrendszer célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a minőséget képviselő szolgáltatókra, akik a magyar turizmus versenyképességének erősítése szempontjából kiemelt szerepet töltenek be.

A csillagszám meghatározása pontozásos rendszerben történik, amely a minimum feltételeken túlmutató felkészültséget is vizsgálja, mint például a fürdő elhelyezkedését, megközelíthetőségét, infrastruktúráját, vízminőségét, vagy akár a munkatársak nyelvismeretét. A védjegyhasználatra vonatkozó döntést a Magyar Fürdőszövetség, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képviselőiből álló bíráló bizottság javaslata alapján a turizmusért felelős miniszter hozza meg.

 

 

Az 5 évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál, és segíti, hogy a vendégek az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatót választhassanak. „Nagyon boldog vagyok, hogy Budapest egyetlen fedett élményfürdője, az Aquaworld is bekerült az ötcsillagos fürdők közé. Ez tovább sarkall minket, hogy folyamatosan törekedjünk arra, hogy a legmagasabb szinten szolgáljuk ki vendégeink igényeit.” – nyilatkozta Huszár Anett, az élményfürdő igazgatója.

További információk: www.aquaworldresort.hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése