TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A magyar Cosmopolitan egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte 20. születésnapját. Az eseményen szórakoztató programok és az elmúlt 20 évet idéző koncertek mellett fontos pillanat volt a Cosmo Beauty Awards, ami a világ legjobb szépségtermékeit díjazó verseny.

A Cosmopolitan nem csupán magazin, hanem fogalom és életérzés is egyben, ami világszerte része a fiatal lányok és nők életének. A lap olvasójának, azaz Cosmo-lánynak lenni azt jelenti, hogy bármit elérhetünk, amit szeretnénk, a Cosmopolitan pedig a legjobb barátnőnkként áll mellettünk mindenben.

 

 

A Cosmopolitan először 1997-ben jelent meg itthon, így a magyar nők már 20 éve részesei ennek a világméretű klubnak, amellyel a siker kulcsát tartják a kezükben. Az első magyar címlaplapon Laetitia Casta szerepelt, és Dobó Kata színésznő volt az első magyar híresség, aki a Cosmo címlapjára került. Őt olyan hazai sztárok követették, mint Mihalik Enikő, Palvin Barbara, Hosszú Katinka, Görög Zita vagy Rubint Réka és Rella.

 

A 20. születésnapját a magazin egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte, amin a magazin partnerei és számos magyar híresség is részt vett. A nélkülözhetetlen Cosmopolitan koktél és a finom falatok mellett a vendégek a 90’-es éveket idéző zenekarok, a Kozmix, a Splash és a Desperado koncertjére bulizhattak, a születésnapi köszöntőt pedig Dallos Bogi énekelte el, aki a magazinhoz hasonlóan szintén 20 éves.

 

Az esemény nem csupán a kerek évforduló miatt volt nagyon fontos, hanem azért is, mert a magazin idén először adta át Magyarországon a Cosmo Beauty Awards, a világ legmenőbb szépségtermékeinek járó díjait. A versenyre összesen 28 kategóriában érkeztek a kozmetikumok nevezései, a nyertesek listája pedig a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján állt össze. A szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, és Rózsa Ágnes, a lap szépségszerkesztője mellett Mihalik Enikő, szupermodell, Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász, Kiss Csilla, Make-up Artist és Kozma Norbert, Hair Stylist kapott helyet.

 

Az olvasói-, illetve szakmai kategóriákba tartozó összesen 56 díjat az este folyamán a zsűritagok és a Visage Management modelljei mellett olyan magyar hírességek adták át a győztes termékek képviselőinek, mint Takács Nóra, Iszak Eszter vagy Stohl Luca. A díjazott termékek ezután stílusosan felkerültek a Cosmopolitan hatalmas születésnapi tortájára.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Cosmopolitan már 20 éve jelen van a magyar piacon, és ezalatt a legnagyobb márkaismertségű glossy magazin lett. Úgy gondolom, kevés olyan nő van, akinek ne lenne meghatározó élménye a Cosmóval, és biztosra veszem, hogy ez a jövőben is így lesz” – mondta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. „Ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy ebben az évben először Magyarországon is megrendezhettük a világ legkiválóbb szépségtermékeit díjazó versenyt, a Cosmo Beauty Awards-ot. Annak pedig különösen örülök, hogy egy ilyen grandiózus eseményen adhattuk át a díjakat” – tette hozzá a főszerkesztő.

 

A Cosmo Beauty Awards 2017 nyerteseinek listája a Cosmo.hu-n, illetve a decemberi lapszámban részletesen megtekinthető.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése