TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nulláról százra

8205
Hogyan térhetünk rá a bevételnövelés gyorsítópályájára? Ennek hátterét tudhatjuk meg november 17-én, a Zara Hotelben, a „Nulláról százra” című tréningen, ahol sikeres üzletemberek avatnak be saját sikerük titkaiba és osztják meg tapasztalataikat.

„Mi a titka a több és gyorsabb bevételnek? Mit kell tenned érte? És ami ettől is fontosabb: Mit kell azonnal abbahagynod, ami miatt elúszik most a profitod?” – foglalja össze Illés Gabriella üzletasszony a tréning lényegét. Mint elmondta, más tréningekkel szemben itt nem csak az elmélet hangzik el arról, hogy hogyan kell céget építeni, hanem gyakorlatban alkalmazott módszereket ismerhetünk meg, amik beváltak és beválnak.

 

Az előadók már számos ilyen helyzettel megbírkóztak, a tréningen csupán csak egyetlen tanácsadó ad elő, a többiek mind olyan vállalkozók, akik a saját bőrüket vitték vásárra, miközben megtanulták, mi az ami működik.

 

Illés Gabriella nevéhez - TV-s producerként - többek között olyan műsorok fűződtek korábban, mint  A Nagy Duett vagy a Megasztár, később Molcsányi Györggyel közösen két év alatt négy, százmilliós volumenű projektet hoztak tető alá. Byssz Róbert jelenleg a Philips csúcstrénere, 8000 értékesítőt fejleszt, növelve a vállalat évi 3700 milliárd forintos bevételét. Braskó Csaba írt bestseller könyvet, szervezett sok száz fős rendezvényeket, Szemléletfejlesztés weboldalán pedig jelenleg több mint 180000 ember olvassa heti szinten az emberi gondolkodásról szóló írásait. A tréning előadója még Pintér Katalin a Gerbeaud-ház tulajdonosa, ügyvezetője. Övék a legendás Gerbeaud Budapest belvárosában, a 2011 óta Michelin-csillagos Onyx Étterem és a budai Émile Étterem is. Kétszáz alkalmazottat irányít.


További információ: 0-100.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése