TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A hazai bloggerek egy emeletes kabrió busz tetején tesztelhették a Nokia legújabb készülékét –
a Bothie funkció révén élő közvetítésben is elmesélhető a történet mindkét oldala.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona egy városnéző buli keretében mutatta be a Nokia 8 okostelefonokat, melyek három újdonsággal lépnek be az androidos készülékek piacára. Kiváló teljesítmény, vegytiszta Android és az egyetlen tömbből faragott alumínium kialakítású ház jellemzi a hazánkban is hamarosan elérhető, csúcskategóriás Nokia telefont.

 

 

A november 3-i Anjunadeep Budapest koncertre készülő Budapest Calling és a Nokia közös városnéző bulija során a Budapest Bothie Buson közismert hazai bloggerek és youtuberek vettek részt, akik elsőként próbálhatták ki a Nokia 8 készülékek egyedi funkcióját, a Bothie-t. Az eddig hazánkban még nem látott kétórás fővárosi buszos városnéző bulizás alatt az Indigo Theory szettjei gondoskodtak a jó hangulatról, a vicces parti kellékek pedig még inkább színesítették az eseményt, miközben a résztvevők a legújabb Dual-Sight funkcióval ellátott Android telefonokkal örökíthették és oszthatták meg képeiket, videóikat.

 

 

Az első, Zeiss optikával felszerelt androidos telefonként a Nokia 8 egyidejűleg képes kihasználni az elő- és hátlapi kamerájában rejlő lehetőségeket, így téve felejthetetlenné az októberi buszos eseményt is, ahol többek között Adele, Lewis Hamilton, Elvis Presley és Ron Weasley maszk mögé bújt népszerű véleményformálók készítettek közös Bothie-kat.

 

A Budapest Calling Bothie Bus powered by Nokia 8 eseményről élő közvetítés is készült, mely a Budapest Calling Facebook érhető el, a buli összefoglalóját pedig a Nokia Mobile oldalán tették közzé.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése