TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A család fejeként a férfiakat sokszor piedesztára emelik, és olyan dolgokat várnak el tőlük, mint a mosógépszerelés, az eldugult lefolyó fixálása, a kifogástalan gyepgondozás vagy az internethez kapcsolódó problémák megszüntetése. Bár mindenre nem tud megoldást nyújtani a UPC, az utolsóra mindenképpen: megérkezett a Wifipedia, ahol minden fontos információt megtalálunk a hálózatról, applikációkról, wifis eszközökről és az okosotthonokról, méghozzá egy helyen.

Valljuk be, nem születhet mindenki polihisztornak, így nem érthetünk mindenhez, de a legtöbbször persze nem vagyunk hajlandók elismerni, hogy segítségre van szükségünk – mondjuk amikor 1-1,5 órája, vagy inkább hete próbáljuk beállítani a wifit, sikertelenül, a család többi tagja pedig idegesen várja, hogy készen legyünk vele.

 

Ilyen esetekben a UPC wifi-kisokosa, a Wifipedia lehet a legjobb barátunk, ahol szinte bármilyen hálózati kérdésre megtaláljuk a választ.  Az egy dolog, hogy csípőből (látszólag megerőltetés nélkül) át fogjuk tudni állítani a wifi jelszót, de olyan információk is a birtokunkba kerülnek majd mint, hogy mit tegyünk, ha a lakás egyes részein gyengébb a jel, vagy hogyan oldjuk meg, hogy gyermekeink kizárólag a biztonságos, nekik való tartalmakat lássák –  ezt ők esetleg kevésbé értékelik majd, de párunknak biztosan imponáló lesz. Megtudhatjuk emellett, hogyan vehetjük igénybe a Wi-Free-t – amelyhez Magyarországon 500 ezer ponton lehet csatlakozni, és egyes külföldi országokban is díjmentes internetezést biztosít – vagy hogy mik azok az applikációk, amik jól jöhetnek, például netünk sebességének tesztelésénél, vagy a hálózati problémák megtalálásában. A Wifipedia mindezeken túl ahhoz is útmutatást ad, hogyan építsük ki lépésről lépésre okosotthonunkat, ahol a biztonság, a kényelem és az energiatakarékosság jegyében egy központi rendszer hangolja össze a lámpákat, a redőnyöket, a fűtést, a riasztót, illetve a konyhai- és egyéb elektronikus eszközöket. Ez azért elég kényelmesen hangzik, nem?

 

 

A Wifipedia oldalon – amelynek létrehozásában a Fastbridge is közreműködött – egyaránt megtalálhatjuk a hasznos, technológiai jellegű, biztonsághoz kapcsolódó, érdekes és persze a szórakoztató wifi-témákat is. Utóbbiról Nessaj, a népszerű magyar vlogger gondoskodik, aki a fiatalok nagy örömére lazán és érthetően ad internet-tippeket kezdőknek és haladóknak is. A kategóriák közötti eligazodást címkék is segítik, így kiszűrhetjük, mi érdekel minket igazán. A Wifipedia tehát nemcsak a kétségbeesett felhasználók mentsvára, de a kíváncsi, információra éhes internetezők és a jövő generációjának platformja is.

 

További információ: www.wifipedia.hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése