TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hollywood egyik legnagyobbja, James Newton Howard bejelentette, hogy a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat első élő koncertturnéjával.

A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert filmzeneszerző 2017. november 5-i koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének filmzenéit ünnepli majd. A 20 állomásos európai turné premierjére Londonban kerül sor a magyar koncert előtt két nappal a Royal Albert Hallban.

A jelenleg a Harry Potter-filmsorozat legújabb részén, a Legendás állatok és megfigyelésük című film zenéjén dolgozó Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert művész széles körben ismert mások mellett a Micsoda nő!, a Hullámok hercege, A hatodik érzék, a King Kong, Az éhezők viadala és további számos sikerfilm zeneszerzőjeként.

 

JamesNewton Howard zenéit több mint 120 filmben hallhatták, szerzeményeit havonta több millióan töltik le az internetről. A The Hanging tree dala, amit Az éhezők viadalában Jennifer Lawrence énekelt, második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

 

James Newton Howard koncertturnéjával Hollywood elmúlt három évtizedét ünnepli zenével, szavakkal és videóval. Több mint száz előadó lesz segítségére a színpadon, a szimfonikus zenekar egy kórussal egészül ki. A kivetítőkön jó néhány filmnél a legizgalmasabb részletekkel illusztrálják a koncertet, és fantasztikus fény-show utazik a turnéval.

 

Jegyek kaphatók az Interticket valamint az Eventim országos hálózatában és itt: https://www.jegy.hu/program/james-newton-howard-3-decadens-of-hollywood-music-73240

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése