TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az ArvaliCom egy 100 országban 60 PR-rel és kormányzati kapcsolatokkal foglalkozó ügynökségi hálózat részévé vált.

A nemzetközi szerveződés különlegességét az adja, hogy a világ legnagyobb jogi vállalata, a Dentons alapította. A kezdeményezés célja. hogy a jogi-, PA- és PR eszközök közötti falak lebontása révén, a három szakterület kiemelkedő képviselőinek a tudását egyesítve kivételesen komplex ügyeket is sikerre lehessen vinni a világ bármelyik pontján. A Nextlaw Global alapos és aprólékos kiválasztási folyamatot követően engedélyezi a tagfelvételt. Vezetőségének döntése révén az öt éves magyar ügynökség egy nemzetközi szakmai elit klub részeként működik tovább.

 

Az alapító tevékenységéből adódóan a hálózat online platformján keresztül nem csak vezető ügynökségek, hanem több mint 475 jogi cég 25 000 jogásza is összekapcsolódik 185 országban, így bármilyen országból indul el egy jogi, PR és PA szolgáltatásokat külön-külön vagy együttesen igénylő feladat, azt azonnal egy teljes csapat képes ellátni.

 

Karvalics Attila, az ArvaliCom ügyvezető-tulajdonosa szerint: „Minél komplexebb egy kommunikációs feladat, annál izgalmasabb. Mostantól nem csak Magyarországon, hanem a világ bármely részén képesek vagyunk felvállalni jelentős ügyeket egy új globális hálózat részeként a megfelelő helyi jogi, PA- és PR-szaktudás optimális kombinációjával. Ügynökségünk szakmai munkájának nagy elismerése, hogy a Nextlaw Global az ArvaliComot is tagjai közé választotta.”

 


A vállalatról – ArvaliCom
Az ArvaliCom az ország első hibridkommunikációs ügynöksége, amely a PR, a Public Affairs, az online marketing, a közösségi média, a tartalommarketing és a meglepetésmarketing elemeit ötvözve fejleszti partnerei arculatát, növeli értékesítésüket – eredménygaranciával.

 

A Nextlaw Global Public Affairs Hálózatról
A Nextlaw Global Public Affairs Hálózat a világon bárhol összekapcsolja a megbízók igényeit helyi PA és PR vállalatokkal. A hálózat tagsága folyamatosan bővül, a szerveződés jelenleg közel 100 országban 60 tagot számlál. A Nextlaw technológiai platformja segíti, hogy az ügyfelek könnyedén és hatékonyan dolgozzanak együtt olyan kormányzati- és sajtókapcsolatokkal foglalkozó vállalatokkal, amelyek mély tudással rendelkeznek kormányzati, üzleti és gazdasági területeken.

www.nextlawpublicaffairs.com

 

A Nextlaw Global Referral Hálózatról
A Nextlaw Global Referral Hálózat a legátfogóbb jogász ajánló rendszer a világban. A felület több mint 475 jogi vállalatot tömörít, 185 országból, közel 25 000 jogásszal. A hálózat nemrégiben megnyerte a Legal Week Nemzetközi Jogász Innovációs díját, mivel kifinomult technológiája világszerte megkönnyíti, hogy a prémium kategóriájú jogi irodák mérettől függetlenül szorosan együtt tudjanak dolgozni, és ügyfeleik megtalálhassák a szektorukat legjobban ismerő jogászt.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése