TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. dolgozói is részt vettek a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióban. Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmának keretében a kékkúti üzem munkatársai „nagytakarítottak” Magyarország egyik legmodernebb üzemének környezetében.

Idén hetedik alkalommal,szeptember 15-17. között rendezték meg országszerte a TeSzedd!– Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. A mozgalom célja, hogy a résztvevők egy közösségi program keretében tisztítsák meg szűkebb-tágabb környezetüket.

 

Az idén 110 éves Theodora számára a környezetvédelem, a Káli-medence környezeti kincseinek megóvása ugyanolyan fontos, mint a nagy múltú ásványvíz természeti értékként kezelése. A vállalat 1998 óta együttműködik a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal. 2004-ben közösen nyitották meg az idén teljesen felújított Theodora Tanösvényt, egy évvel később mosóházat adtak át Kővágóörsön, majd 2006-ban felavatták a Theodora Kékkő Tanösvényt. A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága idén tavasszal ünnepélyes keretek között újabb öt évvel hosszabbította meg együttműködését.

 

Az idei jeles évforduló alkalmából májusban átadták Kékkúton Magyarország egyik legmodernebb, környezettudatos szirupüzemét, ahol a berendezések   energia- és víztakarékosan üzemelnek.

 

A kékkúti üzem dolgozói  két órán keresztül, munkaidejük keretében segítették a TeSzedd! akciót, hogy közösen tegyék tisztábbá tágabb környezetüket. A munkatársak összegyűjtöttek mindent, ami kézzel, kesztyűben biztonságosan összeszedhető, zsákban gyűjthető és abban elszállítható.

 

 

„A természetről való felelős gondolkodás hosszú ideje meghatározó a cégünk életében. Magyarország piacvezető ásványvízvállalataként mindig felbecsülhetetlen értékként gondoltunk a hazai ásványvizekre. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy ebben a számunkra meghatározó, a Theodora 110. születésnapját ünneplő évben csatlakoztunk a TeSzedd! mozgalomhoz” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke és résztulajdonosa.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése