TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Csak pár hét választ el minket a várt film premierjétől, és a boltokban is kaphatóak már a filmhez kapcsolódó Lego Ninjago szettek. Minden simán megy, így a történet főhősének, Lloydnak még maradt egy kis ideje a nagy napig, hogy beugorjon Magyarországra és Budapest több ikonikus pontján is felbukkanjon.

A turisták nem kis meglepetésére a Zöld Nindzsa, Lloyd is csatlakozott hozzájuk a napokban, hogy együtt csodálhassák meg a főváros nevezetességeit. Természetesen az óriási nindzsa nem kis feltűnést keltett, a turisták ámulattal figyelték, ahogy birtokba veszi Budapest legszebb helyeit. Egy igazi hős azonban soha nem pihen, így a hős nindzsa hamar tovább is állt, hogy barátaival újabb kalandokba keveredjen: legközelebb szeptember 16-án szombaton, a Fővárosi Állat- és Növénykertben találkozhatunk Lloyddal és barátaival.

Fotó: Soós Bertalan

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése