TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az iskolakezdési támogatás mellett a vállalat 500 óvodakezdő csomaggal is segíti a gyermekeket.

500 óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON az örömteli évkezdést,az óvodások új életszakaszba lépését. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak, az első csomagokat a mai napon Kaposváron vehették át a kisgyermekek.

 

Az E.ON évek óta elkötelezetten támogatja a jövő generációját. A vállalat idén is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” nevű segélyakciójához és amellett, hogy figyelemfelhívó kampánnyal és munkatársi gyűjtéssel segítette annak sikerét, 5 millió forint értékű támogatással is hozzájárult a segélyakció célkitűzéseihez.

 

 

Az E.ON ebben az évben a kisiskolások mellett az ovisokra is gondolt. Somogy megyében a kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonában élő ovisok mellett az Ökumenikus Segélyszervezet kaposvári Szociális és Fejlesztő Központjának kisgyerekei, valamint kaposvári családok óvodakezdő gyermekei részesülnek az óvodakezdés gondtalanságát, a gyermekek örömét célzó kezdeményezésből.

 

„Az iskoláskorú gyermekek mellett az óvodások életében is meghatározó időszak az évkezdés, hiszen sokan közülük ilyenkor kerülnek először közösségbe és itt tapasztalják meg a csapathoz tartozás élményét, itt szereznek akár életre szóló barátságokat. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a fiatal generáció első közösségi élménye örömteli esemény, emlékezetes élmény maradjon mind a szülők, mind a gyerekek számára” – mondta el Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője.

 

„Nem is gondolnánk, hogy mekkora és milyen összetett segítséget jelent az E.ON adománya a kevés jövedelemmel rendelkező családok számára, hiszen az óvodakezdés minden család számára nagyobb kiadással jár. Nagy öröm, hogy Kaposváron 183, Somogy-megyében pedig velük együtt összesen 295 gyermek részesül a felajánlásból, akik a leghátrányosabb helyzetű családokból kerülnek ki. Az adományban megtalálható kézműves eszközök, a gyurma, zsírkréta, festék és színes ceruza; a testnevelési alkalmakhoz szükséges tornazsák, tornacipő, tornaruha, illetve a tisztasági cikkek, mind nélkülözhetetlenek az évkezdéshez.” – nyilatkozta Sipiczki-Szabó Éva a Kaposvári Szociális és Fejlesztő Központ vezetője az óvodakezdő csomagok átadóeseményen, ahol a Segélyszervezet nevében még Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató, a település nevében pedig Borhi Zsombor, alpolgármester mondtak köszönetet az E.ON támogatásáért.

 

Országszerte összesen 500 óvodakezdő kisgyermekhez jut el az egyenként 10.000 forint értékű csomag, amely a fejlesztési- és sporteszközök mellett mesekönyvet is tartalmaz. Az 5 millió forint értékű óvodakezdést segítő felajánlásból Somogy megyén kívül a vállalat szolnoki, orosházi, szendrői, miskolci és budapesti óvodások évkezdését is támogatja, hogy az évkezdés ő számukra is igazán örömteli lehessen.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése