TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megható reggel a KLM jóvoltából

8114
Sokak álmát váltotta tegnap valóra a KLM légitársaság Balázsék reggeli műsorában.

Megható pillanatokat okozott a KLM Balázsék műsorában: spontán lánykérés, meglepetés utazás Amszterdamba, párkeresés, sőt, még családegyesítés is szerepelt a repertoárban. A váratlan események olyan gyorsan történtek, hogy nemcsak a közönség, még a műsorvezetők is nehezen tudták könnyeiket visszatartani. A légitársaság közelgő Dream Deals promóciójának köszönhetően pedig mások álma is könnyedén valóra válhat.

 

 

A reggeli rádióműsorban az első KLM játék résztvevőinek összepakolt bőrönddel kellett érkezniük a helyszínre, hiszen a nyertes azonnal indulhatott is a reptérre. Egy feladatuk volt csupán: minél hamarabb keríteni egy társat, aki azonnal útrakész, és elkíséri őket a fapapucsok hazájába. A szabályzat szerint az Erzsébet téren állók közül nem lehetett választani, így két versenyző a járókelők irányába szaladt, míg egyikük a családját próbálta elérni telefonon. A leggyorsabbnak és legszerencsésebbnek Csaba bizonyult, aki a szomszéd utcában rátalált az épp angol órára siető Kittire. Az idegen lányt a játékos Rákóczi Feri segítségével villámgyorsan rábeszélte, hogy induljon el vele azonnal Amszterdamba. „Elképesztő ez a szituáció, hogy egy idegen leszólít az utcán, hogy most azonnal utazzak el vele Amszterdamba. Azért különös véletlen ez, mert régóta álmaim úticélja a holland főváros - mesélte a könnyeivel küszködő Kitti.

 

A második versenyző, Éva kicsivel Csaba mögött ért a célba. Látva Éva csalódottságát, a KLM úgy döntött, hogy őt és bevállalós útitársát szintén megajándékozza egy holland utazással.

 

A váratlan pillanatoknak itt nem volt vége, hiszen az ezt követő, amerikai utat kínáló játék egyik versenyzője a helyszínen kérte meg szerelme kezét. Az amerikai álomút nyertese, Valéria pedig élő adásban hívta fel nővérét, hogy elmondhassa, 18 év után újra találkozhatnak az Egyesült Államokban. A vidám és megható pillanatokban nem szűkölködő napot a közönség és a versenyzők sem felejtik el egyhamar.

 

Akiknek tegnap reggel nem volt lehetőségük álomutazást nyerni, azoknak sem kell csüggedniük. A KLM vasárnapig várja az Akváriumnál kihelyezett óriás fapapucsnál a nyerni vágyókat, akiknek csupán egy eredeti holland szelfit kell készíteniük ahhoz, hogy Amszterdami utat nyerhessenek. A továbbiakban is segít a KLM, hiszen szeptember 21-ig tartó DreamDeals promóciójuknak köszönhetően több mint 50 varázslatos célállomásra kínál kedvező árú jegyeket a világ számos pontjára.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése