TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Intenzív növekedésben a CEWE

8104
Mind az európai CEWE csoport, mind annak hazai leányvállalata pozitív, a korábbi év eredményeit és a célszámokat meghaladó mérleggel zárta az előző üzleti évet. Az 50 éves múltra visszatekintő, a fotós termékek terén vezető vállalathoz tavaly már a feldolgozandó fényképek 97,5 százaléka digitálisan érkezett be.

A fotókidolgozás és fotókönyvkészítés terén Európa 24 országában, köztük Magyarországon is piacvezető CEWE csoport összesen 593,1 millió euró forgalmat bonyolított le az elmúlt üzleti évben, adózás előtti eredménye pedig elérte a 46,2 millió eurót, mellyel a vállalat túlteljesítette a célszámokat – derül ki a cég éves jelentéséből.

 

A számok mögött mintegy 6,2 millió CEWE Fotókönyv és több mint 2,23 milliárd előhívott fotó értékesítése áll. A feldolgozott fotók 97,5 százaléka ma már digitálisan érkezik be a céghez, több mint 64 százalékuk a kiskereskedelmi partnereken keresztül. A mindebből befolyó összesen 452 millió euró árbevétel mintegy 8,9 százalékkal haladja meg az előző évi eredményt, a negyedik negyedév forgalma pedig 8,4 százalékkal nőtt 190 millió euróra 2016-ban.

 

A fotókidolgozás, fotókönyv-, valamint fotós ajándéktárgyak és dekorációk készítése mellett digitális nyomdai üzletággal is rendelkező CEWE Magyarország Kft. ugyancsak pozitív mérleggel zárta az előző üzleti évet, az árbevétel 18 százalékos növekedés után meghaladta a 2 milliárd forintot.

 

A hazai vállalat a CEWE Fotókönyvvel idén hatodszor nyerte el a Superbrands minősítést, a CEWE márkaismertsége a Nielsen felmérése* szerint 70 százalékos a magyar lakosság körében. A csoport, és így a magyarországi leányvállalat idén is szem előtt tartja a környezetvédelem és a társadalmi felelőségvállalás fontosságát. Az elmúlt évtől már minden egyes CEWE termék klímasemleges, vagyis a cég egy 200 ezer hektáron elterülő, védett terület megóvásához járul hozzá Afrikában, mellyel kompenzálja a széndioxid kibocsátását. Emellett a társaság az elmúlt évek gyakorlatát követve nemzetközi szinten támogatja az SOS Gyermekfalvakat, a 2017-es 170 ezer eurós teljes hozzájárulásból 10 ezer eurót, vagyis mintegy 3 millió forintot fordítottak a magyarországi SOS Gyermekfalvak lakóinak nyári táboroztatására.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése