TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Fehérzajjal altat az easyJet

8102
Különleges hanganyagot adott ki Európa vezető légitársasága.

A hangos nyári fesztiválok és a zajos nyári esték után jól jöhet a nehezen alvóknak az easyJet új hanganyaga, amelyet egy London-Nizza járaton vettek fel, és amely az új, NEO típusú gépek hajtóműveinek finom zúgásával segít elaludni.

 

Brit tudósok szerint a szigetország lakóinak 22 százaléka rosszul alszik, és az eddigi állításokkal ellentétben a fehérzaj igenis segítheti az éjszakai pihenést. A repülőgép hangja kizárhatja a többi zajt, így nem szakad meg az alvási folyamat. A fehérzajt kisgyermekek altatásánál is gyakran használják, de egyes kutatások szerint segíthet íróknak is átlendülni az alkotói válságon.

 

A ’JetSoundsbyeasyJet’ hanganyag már 0,79 fontért kapható az iTuneson, az Amazonon és a Google Play áruházakban, a vágás nélküli, hosszú verzióért pedig 7,99 fontot kell fizetniük a rosszalvóknak. Az eladásokból befolyt összeget a légitársaság egy olyan szervezetnek adományozza, amely az alvási nehézségekkel küzdőknek nyújt segítséget.

 

Az easyJet munkatársai szerint könnyen előfordulhat, hogy hamarosan a UK Top 40 slágerlistáján találhatják a ’JetSound’ számot, amely a héten Pinkkel, a Bastille és a Fall Out Boy együttesekkel versenyez.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése