TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Samsung legújabb csúcsmobiljára az érdeklődők már a készülék bejelentését követően regisztrálhatnak a Telenornál, így a későbbi sikeres előrendelést követően a szeptember 15-ei premieren elsőként juthatnak hozzá a 6,3 colos Infinity Display-jel szerelt, duál kamerás okostelefonhoz. A Galaxy Note8-at előrendeléssel vásárló ügyfelek egy Samsung DeX dokkolót kapnak ráadásként a készülékhez.

A Samsung augusztus 23-án, a neten világszerte közvetített Unpacked rendezvényén mutatta be legújabb óriásképernyős okostelefonját, a Galaxy Note8-at, amely a Note széria eddigi legnagyobb, 6,3 colos átlójú Infinity Display képernyőjét kapta. A 18.5:9-es képarányú kijelző csaknem teljes egészében kitölti az előlapot, kialakításnak köszönhetően a telefont nagyméretű képernyője mellett is kényelmes kézben tartani, és többablakos módban egyszerre több alkalmazást is kényelmesen lehet futtatni rajta. A Note sorozat specialitása, az S Pen érintőceruza sem maradhatott el, sőt, a készülékházból előhúzható kiegészítőhöz fejlesztett alkalmazások köre és kínálata is bővült.

 

 

A Galaxy Note8 – és az S Pen egyaránt – ellenáll a pornak és a víznek maximum 1,5 méteres mélységig és 30 percig, természetes édesvízben. Az új készülék előlapi és – immáron dupla – hátlapi kameráit egyaránt felszerelték optikai képstabilizátorral, valamint a háttér utólagos elmosását vagy élesítését lehetővé tevő funkciókkal. A készülékbe szerelt nagy fényerejű objektívek és fejlett képérzékelő szenzorok pedig kevés fénynél is jó képminőséget biztosítanak, ráadásul a hátoldali optika kétszeres optikai nagyítást is lehetővé tesz. Mindegyik Galaxy Note8-ashoz egy prémium minőségű AKG fülhallgatót is mellékel a gyártó.

 

A Telenor honlapján az érdeklődők már a premiert követően előjegyezhetik érdeklődésüket. A későbbi előrendelési folyamatban Galaxy Note8-at vásárlók egy Samsung DeX dokkolót kapnak ráadásként, amely kiegészítő segítségével a Galaxy Note8-at könnyedén monitorhoz vagy tévéhez kapcsolhatják, és bluetooth billentyűzettel, egérrel kiegészítve akár asztali számítógépként is használhatják.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése