TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Első saját, 2017-es tavaszi-nyári cipőkollekcióját követően a brit énekesnő, Ellie Goulding folytatja együttműködését a DEICHMANN-nal és jön az őszi-téli kollekció. Az új modellek értékesítése 2017. augusztus 28-án kezdődött a kijelölt üzletekben és online.

Az új, őszi-téli kollekció 40 modellje is mind magán viseli Ellie stílusjegyeit. Laza formák, elegáns bársony körömcipők, rockos bokacsizmák, klasszikus csizmák, trendi túrabakancsok és extravagáns overknee modellek várják a vásárlókat.

 

Erőteljes színek, anyag-sokféleségek, rocksztár szegecsek és szíjakinvitálják az Ellie és divat-rajongókat, hogy dobják fel saját stílusukat. „Rock your look” volt a mottó, eszerint válogatta össze az énekesnő Európa legnagyobb cipőkereskedelmi láncával, a DEICHMANN-nal közösen idei nyári cipőkollekcióját, amelyet elsősorban a tarka espadrille és wedge modellek illetve rockos sneakerek és elegáns fűzős cipők jellemeztek. A kollekciót februárban mutatták be az európai piacon Londonban.

 

Az első kampányhoz hasonlóan, az új kampányt most is Louie Banks sztárfotós fényképezte. A kísérő tévéreklám Emil Nava rendezésében - aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris és Ed Sheeran – betekintést enged a kulisszák mögé a brit popsztár koncertturnéján és így a néző közvetlen közelről ott lehet a színpadi hangpróbán vagy Ellie öltözőjében.

„Nagy öröm számomra, hogy folytatjuk a DEICHMANN-nal a sikeres együttműködést és az őszi-téli kollekciómmal saját stílusom egy további arcát is megmutathatom” – mondta Ellie Goulding.

 

Az új „Ellie Goudling for DEICHMANN” kollekció 2017. augusztus 28-tól már elérhető a kijelölt üzletekben és az online shopban a www.deichmann.com oldalon. A kollekció a DEICHMANN csoport 21 európai országának üzleteiben és online shopjaiban lesz kapható.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése