TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az 5 kilós csecsemőtől a felnőtt súlyú gyerekekig megbízhatóan tudnak altatni.

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány képviselői Dr. Nagy Anikó főigazgatónőnek és Dr. Kiss Gabriella Intenzív és Aneszteziológiai osztályvezető főorvosnőnek adták át a készüléket. Az átadáskor Dr. Kiss Gabriella főorvosnő elmondta, hogy nagy segítséget jelent munkájukban az Alapítványtól kapott altatógép, 5 kilós csecsemőtől felnőtt súlyú gyerekekig megbízhatóan és a műtét típusától függő mélységben tudnak altatni. Dr. Nagy Anikó főigazgatónő szintén örült az új, korszerű készüléknek és tájékoztatást adott arról, hogy az országos sürgősségi hálózat fejlesztése és ezen belül a Heim Pál Kórház vezető szerepe következtében megújul a kórház műtéti ellátása. Új műtőblokk és a 20 ágyas intenzív osztályos fejlesztés még sok orvosi műszert igényel a következő években.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése