TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az 5 kilós csecsemőtől a felnőtt súlyú gyerekekig megbízhatóan tudnak altatni.

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány képviselői Dr. Nagy Anikó főigazgatónőnek és Dr. Kiss Gabriella Intenzív és Aneszteziológiai osztályvezető főorvosnőnek adták át a készüléket. Az átadáskor Dr. Kiss Gabriella főorvosnő elmondta, hogy nagy segítséget jelent munkájukban az Alapítványtól kapott altatógép, 5 kilós csecsemőtől felnőtt súlyú gyerekekig megbízhatóan és a műtét típusától függő mélységben tudnak altatni. Dr. Nagy Anikó főigazgatónő szintén örült az új, korszerű készüléknek és tájékoztatást adott arról, hogy az országos sürgősségi hálózat fejlesztése és ezen belül a Heim Pál Kórház vezető szerepe következtében megújul a kórház műtéti ellátása. Új műtőblokk és a 20 ágyas intenzív osztályos fejlesztés még sok orvosi műszert igényel a következő években.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése