TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vírusként terjed a facebookon a pécsi slammer összefogásra hívó videóüzenete.

Három nap alatt már több mint negyvenezren nézték és több ezren osztották meg Youtube-on és Facebookon Bánki Benjámin (17) népszerű slammer videóüzenetét. A pécsi diák osztályteremben rögzített slampoetry videóüzenetével az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához csatlakozott. A „De nehéz az iskolatáska - főleg ha üres...” kezdetű szöveg a segélyakció által megcélzott társadalmi problémára felhívó sorait egyre többen idézik:   „Egyre több a szülő, aki most is azon vacillál, hogy a lista elején a tanszer vagy a vacsi áll. A kérdés, hogy mire telik: ételre, vagy tolltartóra? Felszerelés nélkül nem móka a tornaóra...” A videó megosztásával számos hazai híresség is adományozásra buzdított saját facebook oldalán.

A Bánki Beni, KiMitTube győztes tehetség videóit több tízezren követik folyamatosan a különböző közösségi platforomokon, és ezt a népszerűséget kezdetektől fontos ügyek képviseletére is használja. A lájkok és megosztások mellett most éppen ezért azt a célt látja a legfontosabbnak, hogy necsak lájkok, hanem adományok is érkezzenek a videó hatására.

 

Az Iskolakezdés együtt! országos felhívással az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 gyermek beiskolázásának támogatására gyűjt pénzadományokat. A gyermekenként 10 ezer forint értékű, személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal nehéz sorsú gyerekek tanévkezdését szeretné támogatni tanévkezdésig. Az összefogáshoz idén is a megszokott módokon lehet csatlakozni. Él a 1353-as adományvonal, melynek tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 250 forint támogatást jelent. Szintén elérhető már a Segélyszervezet online adományozási felülete a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, ahol néhány kattintással és egy bankkártyával tetszőleges összeget lehet adományozni. A nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várják az adományokat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése