TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tombol a nyár az easyJetnél

8062
Ezek a júliusi adatforgalom számai.

Idén júliusban ismét tudta növelni számait az easyJet, 8,9 százalékkal többen utaztak Európa vezető légitársaságával, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 8 174 606 utast jelentett. A járatok telítettsége közel 97 százalék volt.

A nyár közepének eredményei a 12 havi gördülő adatokat feldolgozó mutatókat is javították; az éves utaslétszám 8,9 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi időszakhoz képest.

 

Az easyJet dinamikusan fejlődő hálózattal rendelkezik: Budapestről jelenleg London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Genf, Bázel, Velence és Amszterdam a közvetlenül elérhető úti célok.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése