TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tombol a nyár az easyJetnél

8062
Ezek a júliusi adatforgalom számai.

Idén júliusban ismét tudta növelni számait az easyJet, 8,9 százalékkal többen utaztak Európa vezető légitársaságával, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 8 174 606 utast jelentett. A járatok telítettsége közel 97 százalék volt.

A nyár közepének eredményei a 12 havi gördülő adatokat feldolgozó mutatókat is javították; az éves utaslétszám 8,9 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi időszakhoz képest.

 

Az easyJet dinamikusan fejlődő hálózattal rendelkezik: Budapestről jelenleg London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Genf, Bázel, Velence és Amszterdam a közvetlenül elérhető úti célok.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése