TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megújulva, új arculattal jelentkezik a huszonhét éves Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) honlapja.

A szervezet célja az időszerű „ráncfelvarrással” az volt, hogy áttekinthetőbbé, barátságosabbá, felhasználóbaráttá tegye a honlapot, így megkönnyítve az olvasók számára a gyors információszerzést a Szolgálat alapvető működéséről, tevékenységéről és adatairól.

 

A webdesign a PIROSOOS csapat tervei alapján készült, alkotói pedig Piros Zoltán és Soós Gyula. A honlap technikai hátterét a ponte.hu Kft. biztosítja, ami a programozást, a működtetést és a honlap keretrendszerét jelenti. Napjaink elengedhetetlen követelményeinek megfelelően mától pedig mobilról is kényelmesen használható a portál.

 

A megújult honlap itt érhető el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése