TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megújulva, új arculattal jelentkezik a huszonhét éves Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) honlapja.

A szervezet célja az időszerű „ráncfelvarrással” az volt, hogy áttekinthetőbbé, barátságosabbá, felhasználóbaráttá tegye a honlapot, így megkönnyítve az olvasók számára a gyors információszerzést a Szolgálat alapvető működéséről, tevékenységéről és adatairól.

 

A webdesign a PIROSOOS csapat tervei alapján készült, alkotói pedig Piros Zoltán és Soós Gyula. A honlap technikai hátterét a ponte.hu Kft. biztosítja, ami a programozást, a működtetést és a honlap keretrendszerét jelenti. Napjaink elengedhetetlen követelményeinek megfelelően mától pedig mobilról is kényelmesen használható a portál.

 

A megújult honlap itt érhető el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése