TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2017 az önvezető autók, a hang alapján működő porszívók és a női orgazmus éve lesz!

Egy friss kutatásban 2000 férfit kérdeztek meg arról, hogy 2017-ben melyik újdonság a legizgalmasabb számukra, és meglepő eredmény született. Az önvezető autók és az orgazmust kiváltó óvszer vezették a listát. A top 10-be befért még az okos párna, a hűtőszekrény kamera, a víz alatti drón és a hang aktiválta porszívó is.

 

A felmérésben részt vevő férfiak többségének (32,6%) kedvenc találmánya az önvezető autó lett. Ezt a Durex® Intense óvszere követte, amit a férfiak 28,8%-a talált az év legizgalmasabb innovációjának. A megkérdezettek több mint 90%-a szívesen kipróbálná a stimuláló óvszert, ami azt mutatja, hogy az általános vélekedés ellenére a modern férfiak igenis törődnek azzal, hogy partnerük eléri-e az orgazmust vagy sem az együttlét során.

 

A termék egyfajta válaszként született arra a felmérésre, amely kimutatta, hogy 3 nőből 2 nem él át orgazmust minden szexuális aktus alkalmával. A megkérdezettek 61,6%-a egyetértett abban, hogy egy óvszer, ami segít kielégíteni a partnerüket, biztosan feltüzelné a kedélyeket a hálószobában.

 

A kutatás eredetileg az orgazmussal kapcsolatos elvárásokat vizsgálta, ugyanakkor felfedte, hogy sok nő szerint az élvezet a férfiak kiváltsága. Annak ellenére, hogy a nők többsége elismerte, nem ér el orgazmust minden egyes szexuális aktus alkalmával, 95% elégedett volt a gyakorisággal. Mindez azt mutatja, hogy a női élvezet még mindig másodlagosnak számít a férfiakéhoz képest, amin a Durex® új kampányával szeretne változtatni. Alapvetésük, hogy az orgazmus segít levezetni a feszültséget és ezáltal egy jobb hellyé válik a világ, ezért mindenkit biztatnak a kampányhoz kötődő #OrgasmsForAll hashtag használatára.

 

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a nők miért elégednek meg kevesebb orgazmussal, ennek egyik kulcsa pedig a hálószobai kommunikáció. A megkérdezett nők több mint fele elismerte, hogy nem éreznék magukat kényelmesen, ha az orgazmus eléréséről kellene beszélniük a partnerükkel. Az #OrgasmsForAll kampány ezt a tabut szeretné ledönteni. A kezdeményezés fel akarja hívni a figyelmet azokra a dolgokra, amiket könnyedén bevethetünk a hálószobában, hogy a női orgazmus gyakoribb és intenzívebb legyen.

 

A felmérés arra is rávilágított, hogy az orgazmus fontos az általános jó közérzetünk szempontjából is. A megkérdezett férfiak és nők több mint fele boldogabbnak, 3-ból több mint 1 pedig kevésbé stresszesnek érezte magát orgazmus után. Mindkét nem 28%-a vallotta, hogy az orgazmus segíti a feszültség enyhítését a kapcsolatukban, ami azt mutatja, hogy a több orgazmussal mindenki jól jár.

 

Az új Durex® Intense óvszer stimuláló géllel van bevonva, amit arra terveztek, hogy növelje a nő intim területeinek érzékenységét, egy meleg, egyben hűsítő, bizsergő érzést keltve. Az óvszer bordáit és pontjait pedig úgy tervezték meg, hogy további stimulációt okozzanak, mindkét fél számára izgalmassá téve a szexuális együttlétet.

 

„A Durex® csapata évek óta dolgozik azon, hogy az új Intense stimuláló óvszereink minél jobbak legyenek. Kutatásaink azt mutatják, hogy a rendszeres orgazmusok nagymértékben elősegítik mindkét partner általános jólétét. Így az orgazmust nyújtó óvszer megalkotásával segíthetünk abban, hogy mind a férfiak, mind a nők a lehető legjobb módon élvezzék a szexuális együttlétet. Ezáltal általánosságban is javíthatunk az életükön és boldogabbá tehetjük őket.” – mondta Mark Pearson, a Durex európai és észak-amerikai márkaigazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése