TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

8058
Létezik egy hely, ahol a csajoknál csak az amcsi verdák dögösebbek, ahol a levegőben vibrál az adrenalin és a rock and roll…

Egy hely, ahol mások a játékszabályok, és teljes szabadság uralkodik. Hogy mindez hol található? A Duna mentén egy XIX. századi erődben, ahol bikaerős programokkal és több mint 1500 csodaszép amerikai autóval várja látogatóit a 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál. A látványorgiáról és izgalmakról a Low Rider Show, a Big Foot autótaposás és nem utolsó sorban az élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokság gondoskodik.

Testközelből látható a forró aszfalton csikorgó, füstöt okádó gumik tánca. A tengerentúli nagyvasak színe-java V8-as izomautókat, sportos fenevadakat és veterán ritkaságokat vonultat föl, ami minden évben szemet gyönyörködtető látvány. A szervezők állítják, az időutazás benne van az árban, a benzingőz és adrenalin terén pedig all inclusive az ellátás.

 

A vad bikák és a lóerők adta élményeken túl az extázishoz a fesztivál zenei programkínálata is hozzátesz. Deák Bill Gyula és a Tribute Night esten lüktető rock is hozzájárul ahhoz, hogy idén rekordszámú látogató érkezhessen a fesztiválra, amelyre kedvezményes jegyek elővételben még augusztus 6. éjfélig kaphatók.

 

16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
2017. 08.10-13. Komárom, Monostori erőd


 

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése