TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

8058
Létezik egy hely, ahol a csajoknál csak az amcsi verdák dögösebbek, ahol a levegőben vibrál az adrenalin és a rock and roll…

Egy hely, ahol mások a játékszabályok, és teljes szabadság uralkodik. Hogy mindez hol található? A Duna mentén egy XIX. századi erődben, ahol bikaerős programokkal és több mint 1500 csodaszép amerikai autóval várja látogatóit a 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál. A látványorgiáról és izgalmakról a Low Rider Show, a Big Foot autótaposás és nem utolsó sorban az élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokság gondoskodik.

Testközelből látható a forró aszfalton csikorgó, füstöt okádó gumik tánca. A tengerentúli nagyvasak színe-java V8-as izomautókat, sportos fenevadakat és veterán ritkaságokat vonultat föl, ami minden évben szemet gyönyörködtető látvány. A szervezők állítják, az időutazás benne van az árban, a benzingőz és adrenalin terén pedig all inclusive az ellátás.

 

A vad bikák és a lóerők adta élményeken túl az extázishoz a fesztivál zenei programkínálata is hozzátesz. Deák Bill Gyula és a Tribute Night esten lüktető rock is hozzájárul ahhoz, hogy idén rekordszámú látogató érkezhessen a fesztiválra, amelyre kedvezményes jegyek elővételben még augusztus 6. éjfélig kaphatók.

 

16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
2017. 08.10-13. Komárom, Monostori erőd


 

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése