TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az iPhone 8 legnagyobb újítása

8043
Az Apple, ahogy minden évben, valószínűleg idén is szeptember közepén mutatja be legújabb csúcsmobilját, az iPhone 8-at. Bár a mobiltelefonról egyelőre több pletyka, mint tény hangzott el, az egyik legnagyobb újdonságot, egy napokban bemutatott iPhone 8 tok árulta el, tudtuk meg a PhoneBox-tól.

Idén lesz 10 éves az első igazi okostelefonnak számító készülék, az Apple iPhone. Ennek fényében, a beharangozott újítások alapján hatalmas dobásra készül az Apple. Bár a gyártó próbálja a legnagyobb titokban tartani a telefon pontos specifikációját, már több érdekesség is napvilágot látott.

A legnagyobb újítást, az iPhone ujjlenyomat olvasó Touch ID megoldása tartogatja. A telefon előlapjáról eltűntették a fizikai nyomógombot, és a kezdeti pletykák arról árulkodtak, hogy ezt hátlapba fogják integrálni, mint azt a legtöbb gyártó az új készülékeinél teszi.

 

Azonban ezt megcáfolva, a napokban az egyik legnagyobb tartozékgyártó piacra dobta és rendelhetővé tette az új iPhone 8 tokjait, amik illeszkedésére garanciát vállal, és amiken nem található a már beharangozott kivágás a hátlapon. Ez pedig arra a dologra enged következtetni, hogy az Apple-nek, a már meglévő technológia felhasználásával sikerült az érintőképernyőbe építeni az ujjlenyomat olvasót. Ennek hatására szinte az egész előlap képes lesz érzékelni az ujjlenyomatunkat, amire még okostelefon esetében nem volt példa.

Továbbá biztos újdonságának számít az új, élesebb OLED technológiás kijelző és ez az eddigi legnagyobb képernyő / előlap aránnyal rendelkezik majd. Ennek fényében szinte nem is lesz a telefon első oldalán kihasználatlan felület. Úgy tűnik végleg búcsút inthetünk az iPhone-ok védjegyének számító alsó Home gombnak.

 

A készülék mérete az előző iPhone 7-hez képest minimálisan fog csak nőni. A kijelző mérete azonban az eddigi legnagyobb iPhone-ét is meghaladó 5,7 inch lesz.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése