TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

OTP Bank Selfie Színpad a VUF on

8008
A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál (VUF) ma kezdődik.

A 4 nap alatt, 11 helyszínen, 62 produkció, összesen 168 koncert hangzik el. A főtámogató OTP Bank egy látványos helyszínnel, a Selfie Színpaddal jelentkezik.


2009. óta támogatja az OTP Bank a hazai fesztiválfelhozatal egyik legegyedibb darabját, a Veszprémi Utcazene Fesztivált. A főtámogató idei újdonsága, hogy felépül egy úgynevezett Selfie Színpad is az Utcazene Fesztiválon. A Kossuth Lajos utcai helyszínen túlméretezett hangszerekkel fotózkodhatnak az érdeklődők. Aki a #otpvuf2017-el feltölt az instára egy fotót és a legtöbb like-ot kapja, fejhallgatót, hordozható hangszórót valamit egy éves Spotify előfizetés nyerhet.

 

A fesztivál partnerei: Veszprém városa, a Szerencsejáték Zrt, az Arconic, az MVM, az E-on, az NKA, az MTÜ, a Lasselsberger-Knauf Kft., a Lajvér bor, a meló-diák, a Man At Work, a Food Truck Show Hungary, a Földesi-Herpai ügyvédi iroda, a Generali és a Klímacentrum.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése