TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A női foci legjava az Eurosporton

8010
Az UEFA 2017-es női labdarúgó-EB minden perce élőben látható majd a csatornán.

Az UEFA 2017-es női labdarúgóEurópa-bajnokság minden egyes pillanatát élőben láthatják a focirajongók Európa-szerte az Eurosporton és az Eurosport Playeren keresztül.

 

A házigazda Hollandia, a nyolcszoros győztes Németország és az olimpiai ezüstérmes Svédország csapatai mellett Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Norvégia és Anglia is részt vesz az idei tornán. A döntőre pedig augusztus 6-án, vasárnap kerül sor a német határhoz közel fekvő Enschede városában.

 

A torna a nézők számára is különleges élmény lesz: a bajnokság 31 meccsét mind élőben láthatjuk majd az Eurosporton, ráadásul a korábbinál sokkal részletesebb és látványosabb formában, hiszen a csatorna idén először közvetíti ekkora technikai felszereltséggel, összesen 14 kamerával a női Európa-bajnokságot.

 

Az Eurosport elkötelezett a női sportversenyek mellett: a tenisz, a télisportok és a futball esetében is számtalan találkozót kísérhettek figyelemmel a rajongók. Tavaly példáulaz UEFA női Európa-bajnokságközvetítése összesen 1,6 millió nézőt ért el a kontinensünkön.

 

Idén, a korábban a francia válogatott színeiben 39 alkalommal pályára lépő Sabrina Delannoy lesz az Eurosport francia közvetítésének a kommentátora.

 

Delannoy elmondta: “Ez a torna az egyik legfontosabb, olyan, amin minden női játékos szeretne részt venni, szerintem ez idén sem lesz másként. Mivel én magam is csak nemrég vonultam vissza minden egyes játékosról pontosan tudom, hogy mennyire izgatottak amiatt, hogy képviselhetik a hazájukat és bemutathatják a női foci lényegét a rajongóknak Európa-szerte. Természetesen az elmúlt 6 bajnokság nyertese, Németország idén is esélyes, de 2017-ben akár más csapatok is előretörhetnek.”

 

Az Eurosport vezérigazgatója Peter Hutton hozzátette: “A tenisztől kezdve, a télisportokon át az atlétikai vagy úszó eseményekig már most számtalan fontos eseményt közvetítünk, a csatornán világszínvonalú női játékosokkal találkozhatnak a rajongók. Izgatottak vagyunk, hiszen az Eurosport az egyetlen hely, ahol a rajongók minden egyes pillanatát élvezhetik a női Európa-bajnokságnak.”

 

Szathmári Attila, Eurosport kommentátor, aki idén közvetíteni fogja az UEFA női labdarúgó Európa-bajnokság eseményeit, több csapatot is esélyesnek tart 2017-ben: “Idén is egyértelműen az a kérdés, hogy ki lesz képes legyőzni Németországot, amely idén olimpiai bajnoki címmel érkezik Hollandiába. A francia és az angol válogatott is esélyes, de szerintem okozhatnak még meglepetéseket a spanyolok, a norvégok vagy éppen a házigazda hollandok is.”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése