TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A cégcsoport vezérigazgató-helyettesének hét éves tevékenysége lezárul, helyére egyelőre nem neveznek ki új embert.

Tókos Lóránt kezdetben senior mobil menedzserként csatlakozott be a vállalat (akkor még Origo Zrt.) életébe, később lapigazgatói, majd COO, idéntől általános vezérigazgató-helyettesi munkakörben dolgozott. Legfontosabb feladata a portfolió stratégiai üzleti tervezésének, főképp a szolgáltatás márkák termékmenedzsmentjének felügyelete volt, de az akvizíciós projektek lead-je, illetve a termékfejlesztési, a működtetési, a forgalomterelési és a branded content management feladatokat végző szakmai csapat koordinálása is tevékenységébe tartozott. On-line részről jelentős szerepet vállalt a Magyar Telekom TV GO szolgáltatásának elindításában és tartalmi működtetésében, az elmúlt évben a HoppEXboard-, illetve idén júliustól az IAB elnökségének tagja.

 

- Lórántnak csak megköszönni tudom azt a kitartó, állhatatos, és mindenek felett profi munkát, amelynek során sikerült stabilizálnunk a vállalat működését. Hatalmas szerepe volt abban, hogy az Origo és a New Wave Media összeolvadása után egy fejlődőképes cég folytathatja életútját, és eredményei megalapozták a további sikeres működést is – közölte Száraz István vezérigazgató.

Tókos Lóránt szeptember 30-ig marad a New Wave Media Groupnál, addig a tulajdonosváltás zökkenőmentes lezárását segíti. Új vezérigazgató-helyettes kinevezéséről még nem döntött a cégvezetés.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése