TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hangulatos nyárindító partin mutatta be őszi-téli kollekcióját a GAS, amely az egyik legsikeresebb olasz divatmárka, mégsem sokat tudunk a keletkezéséről.

 

Az olasz GAS-nak a DNS-ében van a farmer. De mi vonzotta a márkának alapítóját, Claudio Grottót, ehhez az egyszerű, tengerentúli viselethez?

„Marlon Brando, James Dean és a filmek, amikben játszottak, meghatározták a fiatalságom. A húszas éveimben a Beatles és a Stones hozta lázba a korosztályomat Londonban. Mind egy új életvitelt folytattak, egy új szemléletet képviseltek, és mindehhez farmert húztak. Ehhez a fajta új, casual viselethez semmi nem volt az olaszok ruhatárában, így hát elkezdtem farmerokat szabni a pincémben, majd 1984-ben bemutattam a saját ruhamárkámat."

Mit ábrázol a logó? 
A dél-afrikai Fokvárosban láttam, amint vihar után, az Indiai- és Atlanti-óceán találkozásánál két szivárvány átlépte egymást a napfényben. Ez a természeti jelenség lenyűgözött, és az élményből nyert óriási energiával láttam hozzá a márka építéséhez. A GAS még ma is tükrözi az akkor született alapvető értékeit: a lényegre való törekvést, az érzékiséget, a pozitivitást, a frissességet és a hitelességet."

A bemutató vendégei néhány hideg ital elfogyasztása közben, az elsők között tekinthette meg a GAS Jeans legújabb kollekcióját. A hangulatról DJ Bootsie gondoskodott, a helyszín pedig a város tengerpartjaként emlegetett PONTOON volt.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése