TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közös cipőkollekció az elfogadásért

7998
Itthon is kapható a limitált szériás Converse Pride, amit Miley Cyrus a Converse cipőmárkával közösen tervezett.

Az ikonikus sneaker márka, a Converse és a másságát nyíltan vállaló amerikai énekesnő, Miley Cyrus összeálltak és a Pride hónap kapcsán egy limitált szériás kollekciót hoztak létre. A szivárvány minden színében pompázó Chuck Taylor All Stars cipők mindegyike egyedi designal készült. A széria egyik darabjának motívumait például az első, 1970-es New York-i Pride parádé ihlette.

Miley Cyrus régóta aktív és elkötelezett szónoka az LMBTQI közösségnek, számos formában kiáll a közösség jogaiért. "Minden embernek joga van ahhoz, hogy szabadon felvállalja önmagát, nemtől, identitástól, beállítottságtól függetlenül." - mondta Miley az együttműködés kapcsán. Ezt az üzenetet a most debütáló Converse - YesToAll kollekció minden darabja csak erősíti. Ráadásul a cipők eladásából származó bevétel egy része a Cyrus által létrehozott “Happy Hippie” alapítványt támogatja majd.

A kollekció néhány darabja már itthon is elérhető! Ne késlekedj, szerezd be és viseld büszkén a Converse Pride limitált szériás cipőit!

 

Miley Cyrus instagram bejegyzései a Converse kollaborációról:

https://www.instagram.com/p/BVOQwwFhjCF/?taken-by=mileycyrus

https://www.instagram.com/p/BVN9s6chA_X/?taken-by=mileycyrus

https://www.instagram.com/p/BVN31ELhIFc/?taken-by=mileycyrus

 

Converse Pride kollekció: http://www.converse.com/us/en_us/c/converse/pride

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése