TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közös cipőkollekció az elfogadásért

7998
Itthon is kapható a limitált szériás Converse Pride, amit Miley Cyrus a Converse cipőmárkával közösen tervezett.

Az ikonikus sneaker márka, a Converse és a másságát nyíltan vállaló amerikai énekesnő, Miley Cyrus összeálltak és a Pride hónap kapcsán egy limitált szériás kollekciót hoztak létre. A szivárvány minden színében pompázó Chuck Taylor All Stars cipők mindegyike egyedi designal készült. A széria egyik darabjának motívumait például az első, 1970-es New York-i Pride parádé ihlette.

Miley Cyrus régóta aktív és elkötelezett szónoka az LMBTQI közösségnek, számos formában kiáll a közösség jogaiért. "Minden embernek joga van ahhoz, hogy szabadon felvállalja önmagát, nemtől, identitástól, beállítottságtól függetlenül." - mondta Miley az együttműködés kapcsán. Ezt az üzenetet a most debütáló Converse - YesToAll kollekció minden darabja csak erősíti. Ráadásul a cipők eladásából származó bevétel egy része a Cyrus által létrehozott “Happy Hippie” alapítványt támogatja majd.

A kollekció néhány darabja már itthon is elérhető! Ne késlekedj, szerezd be és viseld büszkén a Converse Pride limitált szériás cipőit!

 

Miley Cyrus instagram bejegyzései a Converse kollaborációról:

https://www.instagram.com/p/BVOQwwFhjCF/?taken-by=mileycyrus

https://www.instagram.com/p/BVN9s6chA_X/?taken-by=mileycyrus

https://www.instagram.com/p/BVN31ELhIFc/?taken-by=mileycyrus

 

Converse Pride kollekció: http://www.converse.com/us/en_us/c/converse/pride

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése