TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Itt az új VOLT CD és a VOLT himnusz

7979
Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel.

Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhellóig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig.

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el. A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLT-os matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait.

 

VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE

Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián

„Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.”

 

Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! – A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza

„Felcser Máté kezei alatt olyan VOLT-os himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a fesztivál helyszínén, az üres mezőn forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. A klip az OTP Junior ajándéka.”

Halott Pénz: Valami van a levegőben
„Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők, és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhellóval közös VOLT-os himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.”

 

Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem
„Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.”

 

Soulwave: Szaladok
„Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk.”

 

Ákos: Igazán
„Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte. Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.”

 

Rúzsa Magdi: Jel
„Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk.”

 

Margaret Island: Veled minden
„Igazi VOLT-os, szerelmes hangulatú dal...”

 

Belmondo: Mikor
„Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk...”

 

NAZA: Az kell, ami nincs
„Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLT-on mutatkozik be.”

 

Wellhello: Rakpart
„Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol.”

 

Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet
„Igazi buli, igazi sláger. Tuti, hogy sokat halljuk ezt idén nyáron.”

 

Animal Cannibals: AC Party Megamix
„A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLT-on, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe.  Tök jó újrahallgatni.”

 

Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix)
„VOLT-os kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!”

 

Tankcsapda: Alföldi gyerek
„Vállaljuk, ők: a kedvenc rockbandánk. Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni.”

 

Pál utcai fiúk: A bál
„Ez a dal még a VOLT-nál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami.”

 

Kispál és a Borz: Ha az életben
„Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel… elég sokan.”

 

Quimby: Magam adom
„Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLT-on meghallgatjuk élőben.”

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése