TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Itt az új VOLT CD és a VOLT himnusz

7979
Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel.

Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhellóig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig.

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el. A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLT-os matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait.

 

VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE

Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián

„Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.”

 

Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! – A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza

„Felcser Máté kezei alatt olyan VOLT-os himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a fesztivál helyszínén, az üres mezőn forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. A klip az OTP Junior ajándéka.”

Halott Pénz: Valami van a levegőben
„Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők, és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhellóval közös VOLT-os himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.”

 

Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem
„Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.”

 

Soulwave: Szaladok
„Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk.”

 

Ákos: Igazán
„Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte. Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.”

 

Rúzsa Magdi: Jel
„Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk.”

 

Margaret Island: Veled minden
„Igazi VOLT-os, szerelmes hangulatú dal...”

 

Belmondo: Mikor
„Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk...”

 

NAZA: Az kell, ami nincs
„Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLT-on mutatkozik be.”

 

Wellhello: Rakpart
„Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol.”

 

Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet
„Igazi buli, igazi sláger. Tuti, hogy sokat halljuk ezt idén nyáron.”

 

Animal Cannibals: AC Party Megamix
„A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLT-on, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe.  Tök jó újrahallgatni.”

 

Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix)
„VOLT-os kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!”

 

Tankcsapda: Alföldi gyerek
„Vállaljuk, ők: a kedvenc rockbandánk. Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni.”

 

Pál utcai fiúk: A bál
„Ez a dal még a VOLT-nál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami.”

 

Kispál és a Borz: Ha az életben
„Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel… elég sokan.”

 

Quimby: Magam adom
„Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLT-on meghallgatjuk élőben.”

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése