TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A meleg nyári hónapokra limitált szériás jegesteákkal kedveskedik fogyasztóinak a magyar márka.

A jegesteáiról ismert magyar márka, a XIXO idén nyáron sem hagyja frissítő újdonságok nélkül fogyasztóit. Júniustól elérhető, nyári limitált teáikhoz egy újra népszerű gasztro trend adta az ötletet. A virágok megjelenése a gasztronómiában körülbelül húsz évvel ezelőtt Ázsiában indult el. A virágok felhasználásával a konyhaművészet az ember szinte összes érzékszervére, és nem csak az ízlelőbimbóira akar hatni. A XIXO ezt a manapság reneszánszát élő trendet követve a jegestea portfólióját két különleges – rózsa és ylang-ylang – ízű ice teával frissíti. A termékfejlesztésben élen járó ismert hazai üdítőital-gyártó új dimenziót szeretne nyitni a jegestea-piacon idei limitált nyári ízeivel. A virág aromával készült termékeik változatlanul kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek, másfél literes PET palack csomagolásuk pedig az egységes XIXO márkajegyet követve vidám, nyári designt kapott.

A jegesteákat Európa egyik legmagasabb színvonalú üzemében készíti a hazai gyártó. Teáik pasztörizáltak, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, viszont kiváló alapanyagokat, antioxidánst és természetes teakivonatot annál inkább. A magas minőség folyamatos innovatív megoldásokkal párosulva biztosítja a XIXO jegesteák töretlen sikerét, és mi sem jelzi jobban a cég fogyasztóközpontúságát, mint hogy rendszeresen szezonális újdonságokkal örvendezteti a jeges frissítők szerelmeseit.

 

A limitált kiadású PET termék mellett a klasszikus ízekben fellelhető dobozos ice teákhoz idén egy új, a márkaimage-hez kapcsolódó reklámspot is készült: https://www.youtube.com/watch?v=Fc-Brn4QWe0

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése