TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyarország legsikeresebb fiatal vállalkozói fogtak össze, hogy szervezett keretek között adhassák tovább a náluk felhalmozódott tudást.

Magyarország vállalkozói kultúrájának fejlesztését tűzték ki célul azok a sikeres vállalkozók, akik létrehozták a Startup Tanácsadást. A tagok nem igazi tanácsadók, hanem olyan Y generációs vállalkozók, akik saját szakterületükön már bizonyítottak, azaz pontosan tudják, hogy hogyan lehet egy ötletből jól menő vállalkozás. Fontosnak tartják, hogy tanácsadási szolgáltatásukon keresztül a hazai fiatalok kezdeményezőkészségét, szakmai támogatását, és kudarcaik minimalizálását segítse. A csapat létrejötte mögött az a meggyőződés áll, ami szerint a kis- és középvállalkozások, valamint az újonnan alapított vállalkozások stabilitása és releváns szakértelme elengedhetetlen az ország gazdasági fejlődése és nemzetközi versenyképessége szempontjából.

 

„Mindenkiben van legalább egy jó üzleti ötlet, csak tisztában kell lenni néhány trükkel, illetve a lehetséges buktatókkal. A dolog újszerűsége abban rejlik, hogy a tagok valójában nem is igazi tanácsadók, hanem olyan Y generációs, sikeres vállalkozók (pl. az Év Fiatal Vállalkozója, a Forbes 2017-es 30/30 listás vállalkozója és további többszörös szakmai díjazottak), akik a legkülönbözőbb területek szakértőiből álló csapatot alkotva nyújtanak partnereiknek segítséget. Ráadásul úgy látjuk, hogy a hazai multicégek körében is egyre inkább trendként figyelhető meg a startup mentalitás irányába való elmozdulás, illetve a belső projektek startup módszerrel való létrehozása" – mondta Somogyi Tibor, a Startup Tanácsadás alapítója.

 

Az újszerű tanácsadás lehet egyrészről egy adott tématerületre fókuszált, vagy, ha már több éve működő vállalkozásról van szó, a tanácsadók saját üzleteik építése során felhalmozott tudás és kapcsolati rendszer mozgósítása révén, akár komplex is.

 

Tanácsadási szolgáltatása mellett a Startup Tanácsadás csapata workshopok, oktató előadások lebonyolítását is vállalja, amelynek első állomása a saját szervezésű START IT UP Vállalkozásépítési Workshop. A június 9-én, Budapesten megrendezésre kerülő eseményen az ötlet születésétől, a vállalkozás beindításának lépésein, az online marketing és a PR használatán keresztül a márkaépítésig kerülnek górcső alá a vállalkozásfejlesztés tippjei, trükkjei és esetleges buktatói.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése