TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A 2016 leginspirálóbb eseményének választott Brain Bart idén június 1-3. között rendezik a budapesti Erzsébet téren, ahova a szervezők több mint hétezer embert várnak.

A háromnapos eseményen előtérbe kerülnek a technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség mutatja be ötleteit. A résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata.

 

A Brain Bar Budapest idén új eseménnyel bővül: a fesztivál első napján megrendezésre kerülő Future Jobs keretében a jövő cégei és munkavállalói találhatnak egymásra. A Future Jobs konkrét iránymutatást ad a fiataloknak, hogy hol és miben érdemes képezniük magukat, támpontként szolgál a tanároknak, hogy milyen képességeket érdemes fejleszteniük, a kiállító vállalatok pedig megismerhetik a legfiatalabb generációnak a jó munkahellyel szemben támasztott elvárásait.

 

Az E.ON nem csupán támogatja az eseményt, de a Future Jobs szekcióhoz is csatlakozik. A vállalat meggyőződése, hogy a jövő igényeire támaszkodó és azt formáló megoldások és szolgáltatások megalkotásához friss szemléletű, nyitott fiatalokra, és olyan tehetségekre van szükség, akik egy jobb és élhetőbb holnapért szeretnének dolgozni nap mint nap. A Future Jobs programok keretében Kiss Attila igazgatósági tag mítoszromboló, izgalmas előadást tart június 1-én a Nagy hallban.  Többek között arról is szót ejt majd a vállalat képviselője, hogy hogyan kíván az E.ON élenjáró szolgáltatóvá válni az új, modern energiavilágban, és milyen megoldásokon dolgozik a jövő kulcsfontosságú területein: a megújuló energiaforrások, az okos, rugalmas energiahálózatok és az újszerű ügyfélmegoldások területén.

 

Ugyan a rendezvényre a jegyek elkeltek már, azonban online streaming-en keresztül lehetőség van követni az előakat, akik között ott lesz Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője, a Vitézy Dávid a BKV egykori vezére, valamint a Londonból hazaköltöző tévés szakember, Várdy Zoltán.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése