TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mi kell egy jó fotóhoz vagy egy jó filmhez? Jó téma. Ez az alapigazság Sárvár esetében adott, hiszen a festői mezővárost imádja a kamera.

Sárvár pedig imádja, ha lencsevégre kapják. Idén ezért nemcsak megörökítésért kiáltó látványosságokkal segíti a kamerával érkezőket, de egy nyereményjátékkal is, ugyanis a legjobb videók beküldői közül egy család értékes nyaralást nyer a TDM Nonprofit Kft. jóvoltából.

Az Örökítsd meg Sárvárt! nyereményjáték legjobbjai lehetőséget kapnak, hogy családjukkal varázslatos napokat töltsenek el a Rába-parti városban, ahol minden attrakciót ingyen látogathatnak, hogy elkészítsék nyaralásuk kisfilmjét. A játékon való indulás nem igényel semmilyen képzettséget, talán csak arra van szükség, hogy az induló szeressen videókat rögzíteni és utazni. Nevezni 2017. augusztus 1-ig lehet egy maximum egyperces, kreatív bemutatkozással egybekötött, a saját közösségi oldalra feltöltött (Facebook, Instagram, Youtube) videóval. A kisfilmnek arról kell szólnia, hogy a készítői vagy szereplői mit próbálnának, vagy mit próbáltak már ki Sárváron.

 

A szerencsés több napos családi wellness pihenést kap ajándékba, amiről tudósítania kell social felületein, és közben a városnak is forgat. Ügyesen kitalált promóció, kíváncsian várjuk a felvételeket.

Inspirációk a www.sarvar.hu oldalon.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése