TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mi kell egy jó fotóhoz vagy egy jó filmhez? Jó téma. Ez az alapigazság Sárvár esetében adott, hiszen a festői mezővárost imádja a kamera.

Sárvár pedig imádja, ha lencsevégre kapják. Idén ezért nemcsak megörökítésért kiáltó látványosságokkal segíti a kamerával érkezőket, de egy nyereményjátékkal is, ugyanis a legjobb videók beküldői közül egy család értékes nyaralást nyer a TDM Nonprofit Kft. jóvoltából.

Az Örökítsd meg Sárvárt! nyereményjáték legjobbjai lehetőséget kapnak, hogy családjukkal varázslatos napokat töltsenek el a Rába-parti városban, ahol minden attrakciót ingyen látogathatnak, hogy elkészítsék nyaralásuk kisfilmjét. A játékon való indulás nem igényel semmilyen képzettséget, talán csak arra van szükség, hogy az induló szeressen videókat rögzíteni és utazni. Nevezni 2017. augusztus 1-ig lehet egy maximum egyperces, kreatív bemutatkozással egybekötött, a saját közösségi oldalra feltöltött (Facebook, Instagram, Youtube) videóval. A kisfilmnek arról kell szólnia, hogy a készítői vagy szereplői mit próbálnának, vagy mit próbáltak már ki Sárváron.

 

A szerencsés több napos családi wellness pihenést kap ajándékba, amiről tudósítania kell social felületein, és közben a városnak is forgat. Ügyesen kitalált promóció, kíváncsian várjuk a felvételeket.

Inspirációk a www.sarvar.hu oldalon.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése