TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rekordidő alatt Dakartól Moszkváig

7944
Rainer Zietlow a támogatóktól kapott összegeket a szenegáli SOS Gyermekfalu jótékonysági szervezetnek adományozta.

Rainer Zietlow Volkswagen Amarok V6 TDI-jével 3 nap, 4 óra és 54 perc alatt tette meg az utat Dakartól Moszkváig, ezzel Rainer Zietlow és csapata felállították a Dakar és Moszkva közötti táv megtételének gyorsasági világrekordját.

 

2017. április 22-i dakari rajtjukat követően Rainer Zietlow, Peter Bakanov orosz blogger és Georgy Gloube újságíró 10 országot átszelve több mint 8000 km-t tettek meg rekordidő alatt, és 2017. április 25-én, helyi idő szerint 09:55-kor megérkeztek Moszkvába.

 

Rainer és csapata a nemrég bevezetett Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure abroncs kimagasló országúti képességeinek köszönhetően nagyszerű iramban rótta a kilométereket az utakon – persze a helyi sebességkorlátozásokat betartva – és a Száhel övezet sivatagjának laza homokján.

 

Korábbi kihívásaihoz hasonlóan Zietlow a támogatóktól kapott összegeket a szenegáli SOS Gyermekfalu jótékonysági szervezetnek adományozta, ahova közvetlenül a világrekord-kísérlet rajtja előtt látogatott el. Rainer Zietlow adománya mintegy 1500 euró volt, ami megtett kilométerenként kb. 20 euró centet jelent.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése