TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új kreatív igazgató a FLOW PR-nél

7941
Berkes Ákos hat éve dolgozik az ügynökségnél, feladatai közé tartozik majd az ügynökség új, startupok imázsépítésével foglalkozó divíziójának, az Enginy-nek vezetése is.

Az elmúlt hat évben Berkes Ákos az ügynökség digitális szolgáltatásainak koordinálásáért felelt, emellett aktív szerepet vállalt a FLOW PR által kínált kommunikációs megoldások folyamatos fejlesztésében, s számos PR- és marketingkampány tervezését, illetve sikeres megvalósítását is irányította (köztük legutóbb a JOHN REED Fitness Music Club bevezető kampányát).

 

„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan kiváló szakember veszi át a kreatív terület irányítását a FLOW PR-nél, mint Berkes Ákos, aki az elmúlt években vezető közösségimédia-szakértőként és integrált kampányok koordinátoraként már egyaránt bizonyított ügynökségünknél. Szaktudásának és vezetői kvalitásainak köszönhetően változatlan lendülettel folytatni tudjuk a kreatív és a digitális területekhez tartozó szolgáltatásaink ellátását és folyamatos fejlesztését, valamint új startupdivíziónk, az Enginy építését” – mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.

 

A kreatív igazgatói pozícióban Berkes Ákos Halász Ambrust váltja, aki hét év után távozik az ügynökségtől, és politikai kommunikációs vonalon folytatja pályáját. „Halász Ambrus eddigi munkájának köszönhetően ügynökségünk jelentősen erősítette pozícióját a kreatív szolgáltatások terén, karrierje további folytatásához sok sikert kívánunk” – tette hozzá Sajti Botond.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése