TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egy évvel a felvásárlás után új formát ölt a hazai médiapiac egyik legkiterjedtebb online portfóliójával rendelkező cégcsoportja.

Az ismert brandek maradnak, a tevékenységhez azonban új arculat és név társul: New Wave Media Group Zrt. A New Wave Media Group értékesítési portfóliója jelenleg 23 elemből áll, ide tartozik többek között az Origo.hu hírportál, a Life.hu és a She.hu női site-ok, az Origo Sport tematikus weboldal, a Freemail levelezőrendszer, a Videa videómegosztó, a Travelo utazási site, továbbá a Köpönyeg meteorológiai és a Menetrendek úttervező weboldalak, a Reblog blogplatform, valamint a Life és az Ozone TV. A cég havonta közel 5 millió* egyedi felhasználóval rendelkezik és több mint 500 millió** oldalletöltést generál – PV tekintetében 2017 márciusában a legnagyobb számot hozta a médiapiacon.

A cég hivatalos tájékoztatása szerint az elmúlt évben összehangolták a két vállalkozás mögötti apparátust, valamint minden szükséges operatív tevékenységet, mostanra pedig új ernyő alá vonják a márkákat. A közös brand alatt a jelenlegi szakemberekkel folytatódik a portfólió építése, tovább erősítése.


* Forrás: DKT 2017 március: 4 715 985 RU

** Forrás: DKT 2017. március: 519 296 823 PV

Egy évvel a felvásárlás után új formát ölt a hazai médiapiac egyik legkiterjedtebb online portfóliójával rendelkező cégcsoportja.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése