TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Április második felében Magyarországon is elérhetővé válnak a Lengyelországban már 25 éve népszerű Abra Meble bútor üzlethálózat bútorai.

A 2011. óta a Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több mint 100 helyen érhető el, első magyarországi üzlete a soroksári kika áruházban nyílik 1200 m² területen.


Folyamatos fejlődés és expanzió jellemzi a céget azóta, hogy Abry néven 1990-ben megnyitotta kapuit Krakkóban. A magas színvonalú kiszolgálásra kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a vállalat, ezért is nyerhetett el olyan jelentős üzleti díjakat, mint az Év felfedettje Lengyelországban (2008.), a Forbes magazin gyémánt címe (2011.), a Minőségi Kiszolgálás csillaga (2013.), Superbrands (2014, 2015.). Lengyelország Kína után a világ második legnagyobb bútorgyártó országa, így van miből választania az Abra beszerzőinek, akik főként hazai manufaktúráktól szerzik be az árukészletet, amely főként nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll.


Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A luxus bútorok mellett a praktikus és megfizethető bútorok iránt a legnagyobb a kereslet hazánkban, így a tervek szerint 2019-re egy országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki Magyarországon. Az Abra szlogenje: „Mert szeretem a jó árakat!”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése